RÖVIDEN

Beckham az első számú kiszemelt
Madrid. Szinte napról-napra változik Jorde Valdano ízlése: kedden még Francesco Tottiról, 24 órával később már David Beckhamről állította, hogy ő lesz a Real Madrid következő sztárja. – Az elmúlt három évben a klub kerete minden nyáron egy-egy világklasszissal gazdagodott.

Beckham az első számú kiszemelt

Madrid. Szinte napról-napra változik Jorde Valdano ízlése: kedden még Francesco Tottiról, 24 órával később már David Beckhamről állította, hogy ő lesz a Real Madrid következő sztárja. – Az elmúlt három évben a klub kerete minden nyáron egy-egy világklasszissal gazdagodott. ĺgy vállalom a felelősséget a kijelentésemért: most Beckham megszerzése szerepel a terveink között, ő az első számú kiszemelt – mondta a BL-címvédő sportigazgatója. Lapértesülések szerint a Real Madrid 30 millió fontot áldozna a Manchester United középpályásáért, akinek 2006-ban jár le heti közel 100 ezer fontos fizetést biztosító szerződése. (MTI)

Gretzky, az USA inasa

Edmonton. Ismeretlen tettesek „az Egyesült Államok inasa” feliratú táblát akasztottak az Edmonton Oilers jégkoroncsapatának csarnoka előtt álló, Wayne Gretzky-t ábrázoló szoborra. A NHL-ben szereplő kanadai együttes szurkolóit az bőszítette fel, hogy a négyszeres Stanley Kupa-győztes hokis legenda a közelmúltban többször is hangoztatta: egyetért George Bush amerikai elnök politikai lépéseivel, és az Irak ellen indított háborúval. – Bush nagyszerű vezető, százszázalékig támogatom a döntéseit – nyilatkozott a 43 éves Gretzky. (MTI)

A doppingoló jutalma

Perth. Valószínűleg újabb botrányt kavar majd az Ausztrál Krikett Szövetség azon döntése, mely szerint a vasárnap befejeződött világbajnokságon aranyérmes válogatott jutalmazásából a doppinghasználaton ért Shane Warne sem marad ki. A már korábban egy évre eltiltott sportoló 9 ezer dollárt kap, annak ellenére, hogy egyetlen percet sem játszhatott a dél-afrikai központú tornán. Ez az intézkedés már csak azért is meglepő, mert a szövetséget a Warne-ra kiszabott enyhe büntetés miatt már így is komoly támadások éri. (MTI)

Wilmots váltja Neubarthot

Gelsenkirchen. Menesztették Frank Neubarthot, a német labdarúgó Bundesligában szereplő FC Schalke vezetőedzőjét. A 40 éves tréner az idény elején vette át a gelsenkircheniek irányítását a Herthához –hez szerződött Huub Stevenstől. Utódja – egyelőre csapatvezetői tisztségben–- a veterán belga középpályás Marc Wilmots lett, akinek munkáját a cserekapus Oliver Reck segíti. (MTI)

Michalczewski: közel a világcsúcs

Hamburg. Ha Dariusz Michalczewski szombaton Hamburgban legyőzi az amerikai Derrick Harmont a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú bajnoki címéért kiírt meccsen, profi pályafutása 48. sikerét könyvelheti el. A lengyel ökölvívó így egy találkozóra megközelíti az amerikai Rocky Marciano világcsúcsát. A legendás Rocky 1947 és 1956 között 49 alkalommal diadalmaskodott. Pályafutása során 43-szor kiütéssel bizonyult jobbnak ellenfelénél. –Az én célom az 50 diadal – mondta a Tigris becenévre hallgató Michalczewski. – Akkor én leszek minden idők legnagyobb bokszolója. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?