RÖVIDEN

Olimpián a magyar férfi párbajtőrcsapat
Vancouver. Ezüstérmes lett a vancouveri Világkupa-versenyen, ezzel kiharcolta a részvételt az athéni olimpián a magyar férfi párbajtőr-válogatott, amely a döntőben öt tusnyi különbséggel (45:40) alulmaradt a franciákkal szemben.

Olimpián a magyar férfi párbajtőrcsapat

Vancouver. Ezüstérmes lett a vancouveri Világkupa-versenyen, ezzel kiharcolta a részvételt az athéni olimpián a magyar férfi párbajtőr-válogatott, amely a döntőben öt tusnyi különbséggel (45:40) alulmaradt a franciákkal szemben. A magyar válogatottnak – azután, hogy a tavalyi, havannai vb-n csak tizenharmadik lett – minimális esélye volt az olimpiai kvóta megszerzésére, idén azonban remekelt. A kvalifikáció azt jelenti, hogy három plusz egy fős válogatott vehet részt az olimpiai csapatversenyben, míg egyéniben három vívóval képviseltetheti magát Magyarország ebben a fegyvernemben. (mti)

Fradi-gondok: nem fizet a Celladam

Budapest. Bár a március 22-re megszabott határidő lejárt, a Ferencváros számlájára továbbra sem érkezett pénz a Celladam-csoporttól. Ezért a zöld-fehér klub elnöke, Furulyás János csütörtökre rendkívüli elnökségi ülést hívott össze. A szerződés értelmében december óta már több alkalommal kellett volna folyósítani a megállapodásban rögzített határidőkre a támogatási összeg (300 millió forint) egyes részleteit. (mti)

Bíróverésért kizárhatják a klubot

Pozsony. Rövidzárlatnak minősítette vasárnapi ámokfutását Martin Mráz, a zólyomiak játékosa, aki a Slovan–Zvolen jégkorong ST extraligás elődöntő után megtámadta Rudolf Lauff játékvezetőt. Még aznap este rendkívüli ülést tartott a szövetség végrehajtó bizottsága, és módosított a versenykiíráson. A tegnaptól életbe lépett változás értelmében bíróverés esetén a vétkes csapat kizárható a playoff-küzdelmekből. Tegnap a Slovan kérvényezte Zdeno Cíger hatmérkőzéses eltiltásának csökkentését, a bajnok csapatkapitánya azonban kijelentette, ha törölnék is hátralévő büntetését, nem lép jégre. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?