Rivaldónak elege lett

Belo Horizonte. A Cruzeiro együttese menesztette Wanderley Luxemburgót, a brazil labdarúgó válogatott volt szövetségi kapitányát. A szakembert azért állították fel a kispadról, mert megromlott a viszonya a játékosokkal és a klubvezetéssel.

Belo Horizonte. A Cruzeiro együttese menesztette Wanderley Luxemburgót, a brazil labdarúgó válogatott volt szövetségi kapitányát. A szakembert azért állították fel a kispadról, mert megromlott a viszonya a játékosokkal és a klubvezetéssel. – Végtelenül szomorú vagyok, nem hittem volna, hogy három hónappal a bajnoki cím megszerzése után, ez lesz a vége – fogalmazott a tréner. A Cruzeiro – Luxemburgo irányításával – történetének első aranyérmét szerezte meg decemberben. Az edző negyedik trófeával büszkélkedhet: korábban a Palmeirasszal (1993, 1994) és a Corinthiansszal (1998) diadalmaskodott.

A brazilok világbajnok sztárja, Rivaldo tegnap bejelentette, hogy távozik a Cruzeiro csapatától, ahova alig két hónapja írt alá. – Miután menesztették Wanderley Luxemburgót, aki miatt ideszerződtem, nem látom értelmét a maradásnak – mondta a 31 éves Rivaldo az O Globo napilapnak. – Egyelőre nincs másik ajánlatom, de azt hiszem, ez nem várat sokáig magára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?