Ranieri önkívületben

Monaco. Szenzációs eredmények a BL-negyeddöntő visszavágóin: a Chelsea 3:2-es összesítéssel búcsúztatta az Arsenalt, a Monaco pedig 3:1-re megverte a Real Madridot, és 5:5-ös összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jutott az elődöntőbe.

Hernan Crespo és Wayne Bridge gólöröme az Arsenal elleni győztes BL-negyeddöntőbenČTK-felvétePedig a papírforma egyértelműen a spanyol elitcsapat továbbjutását ígérte, nem csak a Santiago Bernabeu-stadionban elért 4:2-es győzelem miatt. A Real szurkolóit az sem aggasztotta, hogy sárga lapjai miatt Beckham nem szerepelhetett, hiszen Figo, Raúl, Roberto Carlos vagy Zidane pályára lépése garancia lehetett volna a sima visszavágóra. A kedd esti összecsapás félig-meddig egyoldalú is lett, csak éppen ellenkező szereposztásban. „Történelmi sikert értünk el, de most már nem állhatunk meg. Az elődöntőből is tovább kell jutnunk” – adta ki a jelszót Morientes. „Nem volt könnyű a feladatunk, de most is bebizonyosodott, hogy a futballban bármi megtörténhet. Nem kell más, csak a lefújásig hinni kell a sikerben“ – jegyezte meg Deschamps, aki játékosként többek között világbajnoki címet és BL-diadalt is ünnepelhetett, s most már edző-ként is letette névjegyét. Kollégája, Carlos Queiroz természetesen csalódottan vette tudomásul a kudarcot. „Roppant fájdalmas ez az eredmény, de el kell fogadniuk a búcsút. Morientes gólja sorsdöntő volt, mert az ellenfél ettől kapott szárnyakat.” A honfitársai által elhomályosított francia szupersztár, Zinedine Zidane alig tudta felfogni a II. Lajos-stadionban történt eseményeket: „Mit is mondhatnék? Pocsékul érezzük magunkat. Egyelőre ki kell hevernünk a kiesést, az értékelést higgadtan végezzük majd el.”

A másik meccsen hiába szerzett szerencsés gólt a szünet előtti pillanatokban az Arsenal spanyol csillaga, Reyes, a második játékrészben Lampard és Wayne Bridge góljaival a Chelsea a maga javára fordította a mérkőzést. „Bridge gólja után legalább fél percig önkívületi állapotban voltam, őrült boldogságot éreztem. Szinte nem is tudom kifejezni, hogy milyen örömöt okozott” – nyilatkozta Claudio Ranieri, a Chelsea vezetőedzője, aki számára az is sokat jelenthet, hogy befejeződött 14 meccses nyeretlenségi sorozata az Arsenallal szemben. „Nehéz feladat lesz a csalódott játékosok felrázása, pedig pénteken és vasárnap is fontos bajnoki vár ránk” – mondta Wenger.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?