Puskás születésnapjára

Budapest. Megváltozott a jövő évi Magyarország–Spanyolország válogatott labdarúgó-mérkőzés időpontja: március 27. helyett csak augusztusban kerül sor a barátságos találkozóra. Az esemény apropója: Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás támadójának 75. születésnapja.

Budapest. Megváltozott a jövő évi Magyarország–Spanyolország válogatott labdarúgó-mérkőzés időpontja: március 27. helyett csak augusztusban kerül sor a barátságos találkozóra. Az esemény apropója: Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás támadójának 75. születésnapja. – A spanyol szövetség kérte a halasztást, ugyanis adminisztrációs hiba történt és március 27-re már Hollandiával is lekötött egy meccset – mondta Berzi Sándor, az MLSZ főtitkára. – Egyeztettünk Gellei Imre szövetségi kapitánnyal és természetesen elfogadtuk a kérést. A pontos augusztusi időpontot egyelőre nem tudom, de az biztos, hogy a szeptemberben kezdődő Eb-selejtezők előtt ez lesz a válogatott utolsó előkészületi meccse.

A főtitkár szerint a macedónok elleni, november 14-i barátságos összecsapás után véglegesítik a tavaszi műsort. – Március 27-re és április közepére is keresünk még ellenfelet. Egyelőre csak az biztos, hogy februárban a ciprusi négyes tornán veszünk részt: 11-én Csehországgal játszunk és a végeredménytől függően két nappal később Ciprus vagy Svájc következik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?