Provói próbálkozás

Pozsony. Január elsején Szmuda Áron, Szlovákia egyik legjobb távolugrója Amerikába repült. Pogány Mihály huszonnégy éves védence, aki tavaly februártól 772 centivel tartja a szlovák fedettpályás csúcsot, féléves tanulmányútra szóló meghívást fogadott el Utah állam Provo városába.

Pozsony. Január elsején Szmuda Áron, Szlovákia egyik legjobb távolugrója Amerikába repült. Pogány Mihály huszonnégy éves védence, aki tavaly februártól 772 centivel tartja a szlovák fedettpályás csúcsot, féléves tanulmányútra szóló meghívást fogadott el Utah állam Provo városába. A kiutazás Eduard Vozár egykori kiváló magas-, majd később hármasugró közreműködésével jött létre. „Mind az ismeretek, mind az edzésmunka terén hasznára lehet a kinnlét. Azt várom, hogy az ottani versenyeken feljavul” – kommentálta Szmuda távozását Pogány Mihály edző. Provo kedvező, 1387 méter tengerszint feletti magasságban fekszik, s ez a távolugróknak segít. Szmuda távozásával a szlovák válogatottból kiesett a bécsi fedettpályás atlétikai Eb indulásra esélyeseinek egyike.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?