Piszár, Staš: több kell!

Rimaszombar/Pozsony. Hat állandó játékosa nélkül szerepelt a Humenné elleni II. ligás labdarúgó-mérkőzésen (0:0) a rimaszombati együttes, sérülés, illetve influenzás megbetegedés miatt hiányzott Németh Krisztián, Balaško, Sikorjak, Nota, Piszár, Lipovský.

Rimaszombar/Pozsony. Hat állandó játékosa nélkül szerepelt a Humenné elleni II. ligás labdarúgó-mérkőzésen (0:0) a rimaszombati együttes, sérülés, illetve influenzás megbetegedés miatt hiányzott Németh Krisztián, Balaško, Sikorjak, Nota, Piszár, Lipovský. Az ifjúsági csapatból kellett három játékossal kiegészíteni a homonnai különítményt.

Szikora György edző bizonyára elégedett az eredménnyel...

Nem tagadom, igen. A szombati meccs utáni vasárnapon dőltek ki a sorból stabil emberek. Talán mondanom sem szabadna, Filo betegen játszotta végig a keddi meccset, Nôta 39 fokos lázzal ült a kispadon...

Hányan voltak a másnapi edzésen?

Kilencen. Lehet, hogy a maródik szombatig meggyógyulnak, de kérdés, milyen erőnlétben lesznek. Az első meccsen kiválót nyújtó Németh Krisztián boka- és térdsérüléssel bajlódik, s igencsak kérdéses a Podbrezová elleni szombati játéka.

Két mérkőzés után mennyire elégedett a csapat futballozásával?

Idő kell ahhoz, hogy játékosságban hozni tudja azt, amire képes. Első hazai meccsünkön először szerepelt optimális összeállításban, az őszihez képest hat új emberrel, s ez meglátszott az összjátékon. A Čaňa letámadásos, agresszív stílusa nem nagyon ízlett technikás védenceimnek, a nehéz talajon pontatlanul kombináltak, sok volt az átadási hiba. Némileg érthető. Addig csak salakpályán készülhettünk, s ez éreztette hatását. Úgy érzem azonban, a kollektíva együtt van, számításon szerint a 6-7. fordulóban fogja játékosságban és eredményességben azt produkálni, amit elvárok tőle.

Említette a kiváló Németh Krisztiánt. Eddig kik teljesítettek elképzelései szerint?

Két meccs után nehéz teljes tárgyilagossággal megítélni, de hadd nevezzem meg Kubalát, Ďurišt és Filót. Biztató formáról tettek tanúságot.

És a csapat két úgynevezett sztárja, Piszár és Staš?

Eddig elmaradtak a várakozástól. Jobban ki kell venni részüket a csapatjátékból és egyénileg is többet kell kezdeményezni. Van rá fedezetük.

Egyébként minden rendben az egyesület háza táján?

Tudomásom szerint igen. A mindenkori futballklubokra jellemző apróbb konfliktusok akadnak, s erre én azt szoktam mondani, mindenki csinálja azt, amire vállalkozott. Az orvos gyógyítson, a vezető vezessen, az edző eddzen. Csak így lehet viszonylag konfliktusmentes a munka. (T. V.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?