Peterhansel simán vezet

Bamako. Értesülések szerint újabb két motoros életét vesztette a 27. Dakar-ralin. A belga motorkerékpárosokat, akik a versenyben résztvevő honfitársuk, a már kiesett Rene Delaby segítői voltak, egy kamion gázolta el Dakar, a szenegáli főváros közelében.

Bamako. Értesülések szerint újabb két motoros életét vesztette a 27. Dakar-ralin. A belga motorkerékpárosokat, akik a versenyben résztvevő honfitársuk, a már kiesett Rene Delaby segítői voltak, egy kamion gázolta el Dakar, a szenegáli főváros közelében. Kedden a rali mauritániai szakaszán életét vesztette az olasz Fabrizo Meoni, hétfőn a spanyol motoros Jose Manuel Perez halt meg. Ezzel a tragédiával már 48-ra emelkedett a halálos áldozatok száma a Dakar-rali történetében.

EREDMÉNYEK, 13. szakasz (Bamako-Kayes) – autósok: 1. Peterhansel (Mitsubishi) 3:30:07 óra, ... 32. Palik, Darázsi (magyarok, Nissan Pickup) +1:12:35 óra, ... 34. Kis, Czeglédi (magyarok, Nissan Pickup) +1:16:05 óra. Motorosok: 1. Caldecott (KTM) 3:51:41 óra, ... 36. Varga (magyar, KTM)+55:22 perc. Kamionosok: De Rooij (DAF) 9:35:14 óra.

Az összetett állása – autósok: 1. Peterhansel 44:35:20 óra. Motorosok: Despres (KTM) 39:13:03 óra. Kamionosok: 1. Kabirov (KAMAZ) 55:13:02 óra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?