Perbetei tornagyőzelem

<p>Naszvad. Az V. ligás újonc perbeteiek diadalmaskodtak a Ferplast Kupa hatodik kiírásán. Mindkét mérkőzésüket megnyerték, a döntőben a tavalyi győztes naszvadiakat fektették két vállra 3:2 arányban.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Külön érdekesség, hogy a négy résztvevő csapat közül hármat új edző irányított: a naszvadiaknál Polgár Artúrt Jozef Chovanec váltotta, a perbeteieknél Daniel Sýkora, a DAC C/Vásárút kispadján Zsákovics János tűnt fel. Csupán a szímőiek tették le voksukat újra az eddigi szakvezető, Kubiček László mellett. „Az elődöntő találkozóira rányomta bélyegét a rekkentő hőség, a döntő azonban parázs összecsapássá változott. A nyári holt idényben négy meghatározó játékosunk távozott, ketten pedig sérülés miatt nem állhattak az edző rendelkezésére. Az újoncok, Mlynár Gábor, Starovič László, Czibor Dávid és Hegedűs Dávid jól mutatkoztak be, és remélem, pótolni tudják a távozókat” – vélekedett Nemes Ferenc naszvadi csapatvezető.

A torna valamennyi résztvevője egyetértett abban, hogy az összecsapások kellőképpen szolgálták a csapatok felkészülését az őszi bajnoki idényre. „Az idénynyitó előtt valamennyi, akár parányi siker is felbátorítja a kollektívát. Örömmel tölt el, hogy hatékonyabb játékkal tudtunk tapasztaltabb ellenfeleink fölé nőni, és a legtöbb gólt szereztük. Biztató volt új kiszemeltjeink, Peter Cong és Ármai Dávid szereplése is” – állapította meg Daniel Sýkora, a tornagyőztes perbeteiek edzője, aki Hrablík József utóda a kispadon.

A tizenegyesrúgó-versenybe huszonöten neveztek be, ők a naszvadiak felnőtt- és ifjúsági csapata kapusának, Gombár Andrásnak és Csontos Tamásnak a képességeit tették próbára. A legeredményesebb lövő a szímői Stojka Martin volt. Tornatények a Hírkosárban. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?