Peciar újfent gólformában

Komárom. Helyesen tippeltünk, hiszen a komáromiak és a nyárasdiak párharcán az általunk megjósolt eredmény (1:2) került a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja 12. fordulója szombati nyitómérkőzésének a jegyzőkönyvébe. Mindkét kollektíva a legerősebb összeállításban lépett pályára.

Komárom. Helyesen tippeltünk, hiszen a komáromiak és a nyárasdiak párharcán az általunk megjósolt eredmény (1:2) került a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja 12. fordulója szombati nyitómérkőzésének a jegyzőkönyvébe. Mindkét kollektíva a legerősebb összeállításban lépett pályára. A csallóközieket nem csupán az erős hátszél, hanem szurkolóik buzdítása is támogatta a kezdőrúgást követően. Már a negyedik percben előnyhöz juthattak volna a Duna-partiak. Kökényesi egyedül robogott kapura, ám a jó ütemben kimozduló vendégkapus, Várady, nagy bravúrral hárított. A kihagyott ziccer megbosszulta magát. Két perccel később ugyanis a nyárasdiak befejező csatára, Peciar esélyt sem adott Herkónak a közbeavatkozásra. Ennél az esetnél azonban nagyot hibázott a vendéglátók védője, Bazinský, aki paradox módon a nyárasdiak játékosához továbbította a labdát. A komáromiakat lélektanilag megviselte a bekapott gól. Nem tudtak játékba lendülni, görcsös igyekezetükbe sok hiba csúszott. Bagin ugyan a nyárasdiak kapujába talált, örömük azonban korainak bizonyult, hiszen a játékvezető azonban les címén érvénytelenítette a találatot. A 28. percben növelték vezetésüket az őszi elsőségre pályázó vendégek, Peciar ugyanis duplázott. Félidei pihenő után rákapcsoltak a viharos erejű szél segítségét élvező komáromiak. Ebben a játékrészben mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, a hálók azonban érintetlenek maradtak. Az egygólos előnyükre ügyelő nyárasdiak drukkereit főleg Dang Van, valamint Nagy lövési kísérletei hozták lázba, mindkét esetben baj volt az irányzékkal. A túloldalon a hazai játékosedző, Zdeno Kršteňanský fejese a kapufán csattant, majd Kökényesi közelről az üres kapu fölé célzott.

KOMÁRNO–TOPOĽNĺKY 1:2 (1:2). Gólok: Kökényesi (30.), ill. Peciar (6., 28.). Sárga lap. Bazinský. Játékvezető: Slamka, 150 néző. KOMÁRNO: Herko–Barvulský, Bazinský, Zlatohlávek, Ágg, Slovák, Sklenár, Mátyus (46. Untermayer), Bagin, Kökényesi, Zd, Kršteňanský. TOPOĽNĺKY: Várady–Varga, Balogh (60. Dohorák), Méhes, Tóth, Peciar (76. Gútai), Nagy, Mandák, Dang Van, Orbán (84. Dobrý), Bombicz. (zk, ái)

NYILATKOZATOK

Zdeno Kršteňanský (Komárno): „A pályán, a teljesítményben nem volt olyan nagy különbség a két együttes között, mint azt ahogyan a tabellán elfoglalt helyezésük mutatja. A vendégek hibáinkból profitáltak. Góllal kecsegtető helyzeteinket elpuskáztuk, ez okozta vesztünket. A második félidőben a játékvezető ítéleteivel a nyárasdiakat segítette.”

Veszelovszky Lajos (Topoľníky): „Az erős szél, valamint a játéktér rossz minősége okozta, hogy ezúttal nem érvényesült játékstílusunk. A meccs elején lőtt gólunkkal megzavartuk ellenfelünket. Érzésem szerint elmozdultunk a holtpontról. Játékosaink nagy lelkesedéssel küzdöttek a sikerért. Megérdemelten győztünk, további plusz pontokat szereztünk”. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?