Párkányban ma a lét a tét

Párkány/Somorja. A III. liga nyugat-szlovákiai csoportjának szombati idényzáróján (17.00) a Duna-partiak számára a lét a tét, az újonc csallóköziek pedig a párkányiak otthonában búcsúznak el gólfelelősüktől, Őszi Zoltántól.

Pintére (jobbra) szigorúan ügyelnek az ellenfél védőiÖrzsik Ödön felvételeA vendéglátók elsősorban gyatra őszi teljesítményük miatt kerültek a kiesőjelöltek zónájába. Ezen az összecsapáson, függetlenül attól, milyen eredményt érnek el a riválisok, melyik csoport képviselője nyeri meg a tervezett osztályozót, a győzelem biztos bentmaradást jelentene számukra. „A visszavágó sorozatban tizenkilenc pontot gyűjtöttünk, egy héttel ezelőtt idegenben (Partizánske – a szerző megj.) is eredményesek voltunk. Örvendetes, hogy a legutóbbi két meccsen hétszer találtunk a hálóba. Az előjelek kedvezőek, csak rajtunk múlik, hogy sikerrel vegyük az utolsó akadályt is – nyilatkozta lapunknak a hazaiak derűlátó trénere, Bohumil Toběrný. Megtudtuk, tanítványai közül mindenki bevethető, ma délután a legerősebb összeállításban lépnek pályára. – Remélem, szurkolóink elégedetten távoznak stadionunkból a párharc végén“ – fogalmazott a házigazdák mestere.

A somorjaiak esetleges újabb győzelmükkel megtarthatnák ötödik helyüket a tabellán. „A pontvadászat első fele gyengébbre sikeredett. Tavasszal nagyot javultunk. Három meccsen (Galanta, L. Rovne, N. Zámky) azonban akadozott a gépezet. Mindent egybevetve elégedett vagyok a kollektíva teljesítményével – hangzott Pinte Attila somorjai játékosedző szezon végi gyorsmérlege. Az is kiderült, a mai találkozón sem játszhat a két sérült, Fekete és Szerencsés. – Molnár már újra harcképes. Szeretnénk győzelemmel emlékezetessé tenni gólerős támadónk, Őszi Zoli búcsúmeccsét, aki főiskolai tanulmányai befejezése után Ausztriában vállalt munkát” – vallott színt a somorjaiak játékosedzője, aki egykor az országos válogatott mezét is viselte.

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

5. Šamorín 29 13 6 10 38:36 45

15. Štúrovo 29 7 8 14 34:49 29

Őszi eredmény

Šamorín–Štúrovo 3:1 (3:1). Gólszerzők: Őszi (10.), Ambrus (26., 43.), ill. Vendégh (7.).

Tippünk

A találkozó a vendéglátók 2:1-es győzelmével fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?