Páholyban a címvédő?

La Coruna. Szerdán két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája: La Corunában és Lyonban két negyeddöntős párharc visszavágójára kerül sor.

Nehéz dolga lesz a Deportivónak: háromgólos hátrányt kell ledolgoznia a címvédő ellen, ráadásul felépült sérüléséből Sevcsenko is, aki két hete a milánóiak második gólját szerezteReuters-felvételLA CORUNA–AC MILAN (1:4)., 20.45, vezeti: Meier (svájci), élőben közvetíti az STV 2. A milánói mérkőzés után már sokan elődöntősként kezelik a címvédőt, amely némi meglepetésre legutóbbi két bajnokiján csak döntetlenre volt képes. Igaz, Carlo Ancelotti, a piros-feketék vezetőedzője ezeken a találkozókon jó néhány kulcsjátékosát pihentette, mivel az AC Milan még mindig kilencpontos előnnyel vezeti az olasz bajnoki pontvadászatot. A vendégeknél visszatér a csapatba Alessandro Nesta, aki deréksérülése miatt kénytelen volt kihagyni az első összecsapást, valamint Andrij Sevcsenko, aki ki a Modena elleni bajnokin nem játszott, de úgy tűnik Spanyolországban már pályára léphet.

A hazaiak vasárnap a Betis elleni döntetlennel hangoltak az összecsapásra. A spanyoloknál nem léphet pályára az argentin Lionel Scaloni, és a Real Madriddal már korábban Bajnokok Ligáját nyert Victor. A Deportivónak három góllal kellene nyernie ahhoz, hogy esélye legyen a továbbjutásra. Korántsem örömteli előjel a spanyolok számára, hogy a BL-ben utoljára éppen az AC Milan ellen szenvedtek vereséget a Riazor stadionban. Akkor Filippo Inzaghi volt az olaszok vezéregyénisége, hiszen a 4:0-ra megnyert találkozón mesterhármassal járult hozzá a győzelemhez.

OLYMPIQUE LYON–FC PORTO (0:2), 20.45, vezeti: Frisk (svéd), élőben közvetíti a ČT 2. A Lyon hosszú idő után ismét csak második a francia bajnokságban, miután szombaton hazai pályán 2:1-es vereséget szenvedett az Olympique Marseille-től. Nem sikerült jobban a Porto főpróbája sem, amely a hétvégén óriási meglepetésre 2:0-ra kikapott a Gil Vicentétől. Érdekesség, hogy a hazaiak a legrangosabb európai kupasorozatban több mint egy éve nem tudtak kettő – vagy annál több – góllal diadalmaskodni hazai pályán, ami most elengedhetetlen feltétele lenne a továbbjutásnak. A vendégek elődöntőbe kerülésének esélyeit növeli, hogy legutóbbi hét idegenbeli nemzetközi találkozójukon nem találtak legyőzőre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?