Ötmillió font az aranyéremért

TRAPATTONI NEM SZÁMĺT BAGGIÓRA. Giovanni Trapattoni, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nagyszerű hírként értékelte Roberto Baggio gyors gyógyulását, ennek ellenére nem hívja meg a világbajnoki keretbe. – Hosszú ideig hiányzott, így most nem bírná el a nagy megterhelést.

TRAPATTONI NEM SZÁMĺT BAGGIÓRA. Giovanni Trapattoni, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nagyszerű hírként értékelte Roberto Baggio gyors gyógyulását, ennek ellenére nem hívja meg a világbajnoki keretbe. – Hosszú ideig hiányzott, így most nem bírná el a nagy megterhelést. Nem akarok kockáztatni a vb-n, ezért kimarad a csapatból – mondta. A 35 éves támadó középpályás január 31-én az AC Parma elleni Olasz Kupa-találkozón szenvedett térdszalag-sérülést, s akkor az orvosok azt mondták, legalább fél évig tart a felépülése. Gyógyulása a vártnál sokkal gyorsabb volt, vasárnap már játszani akart az Internazionale elleni bajnokin. Roberto Baggio 1990-ben, 1994-ben és 1998-ban is játszott a vb-n.

ÖTMILLIÓ FONT AZ ARANYÉRT. Brit lapértesülések szerint ha az angol labdarúgó-válogatott megnyeri a május 31-én kezdődő világbajnokságot, akkor a keret 23 játékosa összesen ötmillió fontot kap. A csapat nevében a múlt szerdán lábközépcsont-törést szenvedő David Beckham, valamint Michael Owen, David Seaman és Sol Campbell tárgyalt a szövetség illetékeseivel. – Rendkívül kedvező ajánlatot kaptunk, így nem tartott sokáig a megbeszélés. Most már minden erőnkkel a vb-re összpontosíthatunk – mondta Beckham.

ZIDANE: JOBBAK VAGYUNK, MINT VALAHA. Zinedine Zidane világ- és Európa-bajnok labdarúgó szerint a francia válogatott most jobb, mint korábban. – A legfiatalabbaknak, így Henrynak és Trézéguet-nek rengeteget jelent az a négy év, ami a legutóbbi világbajnokság óta eltelt. A válogatott nagyon erős, valamennyi poszton kiváló játékosokból áll. Zidane külön kitért arra, hogy a bő keretbe bekerült több tehetség, például Djibril Cissé, az Auxerre támadója. – A csapatszellem kiváló, örülünk, hogy újra együtt lehetünk – mondta a Real Madrid játékosa.

PORTUGÁL „POPSZTÁROK”. Focizni tudnak, énekelni nem – ezt állapította meg az a producer, akinek a lemezén a portugál labdarúgó-válogatott tagjai is szerepelnek. Az eredeti tervek szerint a csapat – többek között a Real Madrid sztárjával, Luis Figóval és az FC Liverpoolban játszó Abel Xavier-vel – mindenféle segítség nélkül adta volna elő a világbajnokság hivatalos CD-jére készített portugál dalt. Miután azonban kiderült, hogy a futballisták a lábukkal sokkal többre képesek, mint a torkukkal, a készítők úgy döntöttek: az egyik legismertebb helyi popsztár énekli a fő dallamot, s a játékosok csak vokáloznak..

WILMOTS A VB UTÁN BÚCSÚZIK. A vb-t követően már nem lép pályára a belga válogatottban Marc Wilmots. – Harminchárom éves vagyok. Ideje odafigyelni magamra. Semmi kedvem újabb operáción átesni – utalt a Schalke 04 csatára arra, hogy pályafutása során eddig tizenegyszer műtötték. A német klubhoz még egy évig köti szerződés. – Nyugodt szívvel hagyom ott a válogatottat, mert remek az utánpótlás, ráadásul Gert Verheyen személyében már az új csapatkapitány is megvan – mondta Wilmots, aki eddig 64. alkalommal szerepel a nemzeti együttesben. (MTI, TASR, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?