Ismét Copus Cup Vajánban

sporthorgászat

Ezúttal is két versenyszámban kerül megrendezésre a hétvégén az idei, immár 27. Copus Cup sporthorgászverseny.

A Laborc folyó versenyre kijelölt, mintegy egy kilométeres vajáni partszakaszán először a feederben induló sporthorgászok veszik birtokukba a területet. Szombaton 9 és 14 óra között az egyéni versenyszámban kezdődnek el a küzdelmek, amelyben ott lesznek a Nagykaposi Maros Mix Tubertini tagjai is. Vasárnap két körben kerül sor az úszós versenyszámok lebonyolítására. Az elsőre 9 és 12 óra között, a másodikra pedig 14.20 és 17.20 között (az indulók névsora mindkét esetben csak a verseny előtt dől majd el). 

A három versenyzőt számláló cspatversenyben, amelyben a nagykaposiak két alakulattal is részt vesznek, viszont már ismert a névsor. Az egyikben a Fleischer Bertalan, Petőcz Károly, Petőcz Tamás, a másikban a Bencsik János, Jecko Dominik, Timko Péter hármas szerepel majd. Tavaly úgy egyéniben (Petőcz Károly), mint csapatban (Petőcz K., Petőcz T., Fleischer) az Ung-vidékiek szerezték meg az elsőséget. 

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Szlovák Sporthorgászszövetség újra bizalmat szavazott nekünk. A nagykaposi alapszervezet ezért igyekezett mindent megtenni, ami egy sikeres verseny megvalósításához szükséges. Szeretnénk, hogy mindenki jól érezze itt magát. A különböző kelet-szlovákiai sporthorgászegyesületekből ide érkező versenyzők előtt jó felkészültségről kell tanúskodnunk, hiszen azt szeretnénk, hogy később is szívesen, elégedetten térjenek vissza. Ami az elvárásokat illeti, nagyszerű eredmény lenne, ha meg tudnánk ismételni az elmúlt évi teljesítményünket, de már a dobogós helyezés is kiváló lenne mindkét versenyszámban, különösen feederben,amely nem az erősségünk. Reméljük, hogy az időjárás, a sorsolás és a szerencse sem pártol el tőlünk – nyilatkozta lapunknak Bencsik János, a Nagykaposi Maros Mix Tubertini egyesület csapatvezetője. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?