Örülnek a ligetiek

Pozsony. Szombaton elutazott Bangkokba, a 35. labdarúgó Király-kupára Szlovákia ligaválogatottja, amely két mérkőzést játszik a tornán. Először, november 30-án a magyar ligaválogatott ellen mérkőzik, majd december 2-án a vendéglátó Thaiföld együttesével méri össze erejét.

Pozsony. Szombaton elutazott Bangkokba, a 35. labdarúgó Király-kupára Szlovákia ligaválogatottja, amely két mérkőzést játszik a tornán. Először, november 30-án a magyar ligaválogatott ellen mérkőzik, majd december 2-án a vendéglátó Thaiföld együttesével méri össze erejét. Az említett csapatokon kívül indul még a seregszemlén Észtország 21 éven aluli játékosokból álló együttese is. A 18 tagú keretben ott találjuk az őszi bajnok Artmedia négy játékosát, Ján Ďuricát, Borbély Balázst, Ján Kozákot és Branislav Fodrekot. Mindnyájuknak nagy részük van abban, hogy az Artmedia lett az őszi bajnok, mindnyájan örülnek, hogy ott lehetnek a nemzetközi tornán.

Ján Ďurica: „Örülök, hogy én is tagja letten a ligaválogatottnak, a thaiföldi portya színesíti majd az őszi idényünket. Ráadásul újabb tapasztalatokat szerezhetünk.”

Borbély Balázs, az Artmedia 25 éves csapatkapitánya nem titkolja, meg akarják nyerni a 35. Király-kupát: „Szeretnénk győztesként hazatérni, mert az eredményt jelzik majd Európában. De nemcsak nyerni akarunk, hanem jól is játszani. Azt hiszem, erős lesz a csapatunk.”

Ján Kozák is örömmel fogadta a meghívást: „Jó idényt zártunk az Artmediával, így hát némileg meghosszabbítjuk a szezont. Örömfutballt igyekeztünk játszani a bajnokságban, bízom benne, hogy ez a tornán is így lesz. Bangkokban jó formáról akarunk tanúságot tenni, és meggyőzni Dušan Galis edzőt, hogy a Corgoň Ligában is vannak jó futballisták, akik bekerülhetnek a nagyválogatottba, amelyben csak légiósok szerepelnek.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?