Nyerni szeretne az MTK

Budapest. A két ősi rivális szombati, gól nélküli döntetlenje után nem változott a helyzet a bajnoki címért folyó küzdelemben a labdarúgó Borsodi Ligában: a második MTK-nak szerdán győznie kell Debrecenben, ha továbbra is versenyben akar maradni az éllovas Ferencvárossal.
A zöld–fehérek előnye a 29.

Budapest. A két ősi rivális szombati, gól nélküli döntetlenje után nem változott a helyzet a bajnoki címért folyó küzdelemben a labdarúgó Borsodi Ligában: a második MTK-nak szerdán győznie kell Debrecenben, ha továbbra is versenyben akar maradni az éllovas Ferencvárossal.

A zöld–fehérek előnye a 29. forduló előtt változatlanul öt pont üldözőjükkel szemben, s ha az Üllői úton győzni tudnak a Siófok ellen, a kék-fehérek pedig nem szerzik meg a három pontot a hajdúsági városban, akkor – három körrel a befejezés előtt – már szinte bajnoknak tekinthetők. Az FTC-nek nem lesz könnyű dolga, hiszen április 19-én 2:1-re kikapott a Balaton partján, s Csank János csapata vélhetőleg ezúttal sem feltett kézzel lép majd pályára.

Az MTK szinte napra pontosan egy hónappal azután látogat ismét Debrecenbe, hogy a Magyar Kupa április 15-i elődöntőjében megsemmisítő, 6:1-es vereséget szenvedett a házigazdáktól.

Az alsóházban az utolsó előtti helyen álló Békéscsaba (22 pont) elkerülhet a kieső zónából, hiszen a papírforma szerint hazai pályán győznie kell a sereghajtó Dunaferr (19) ellen, míg legfőbb riválisa, a jelenleg tizedik Kispest-Honvéd (22) a jóval erősebb Videoton otthonában szerepel.

A mai műsor – FELSŐHÁZ (az 1–6. helyért), 18.00: Debrecen–MTK (játékvezető: Szabó Zs., élőben közvetíti a műholdas m2), Újpest–Győri ETO (Megyebíró); 19.00: Ferencváros–Siófok (Bede).

ALSÓHÁZ (a 7–12. helyért), 17.00: Sopron-Zalaegerszeg (Arany), Békéscsaba–Dunaferr (Sápi); 18.00: Videoton–Kispest-Honvéd 18 (Dubraviczky).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?