NŐI KÉZILABDA-VB

Csáktornya. A pénteki szünnap után szombaton és vasárnap a csoportküzdelmek utolsó két fordulóját rendezték a Horvátországban zajló 16. női kézilabda-világbajnokságon. A középdöntőbe jutás szempontjából igen fontos mérkőzésen a magyar együttes legyőzte Kínát.

Csáktornya. A pénteki szünnap után szombaton és vasárnap a csoportküzdelmek utolsó két fordulóját rendezték a Horvátországban zajló 16. női kézilabda-világbajnokságon. A középdöntőbe jutás szempontjából igen fontos mérkőzésen a magyar együttes legyőzte Kínát. Mocsai Lajos védencei tegnap este, lapzárta után Dániával mérkőztek.

MAGYARORSZÁG–KĺNA 34:30 (14:14), legeredményesebbek: Radulovics 8, ill. Zsaj 9. A több száz magyar szurkoló buzdítása közepette valósággal hazai pályán érezhette magát a válogatott, amelyből ezúttal a beteg Farkas, valamint a kapus Sirina maradt ki. A keményen harcoló együttesek találkozóját a kritikus pillanatokban kevesebb hibával játszó magyarok megérdemelten nyerték.

A D-csoport további mérkőzésein: Németország–Elefántcsontpart 36:17, Szlovénia–Dánia 29:21, Kína–Elefántcsontpart 31:26.

További eredmények – A-csoport: Spanyolország–Ausztrália 36:12, Franciaország–Horvátország 28:20, Szerbia és Montenegró–Brazília 44:41, Brazília–Ausztrália 30:19.

B-csoport: Csehország–Angola 24:18, Oroszország–Ausztria 30:26, Koreai Köztársaság–Uruguay 41:12, Oroszország–Csehország 31:16.

C-csoport: Ukrajna–Argentína 28:14, Norvégia–Japán 33:19, Románia–Tunézia 25:23, Ukrajna –Japán 39:30. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?