Näslund mesternégyese

Vancouver. NHL-pályafutása során másodszor ütött négy gólt egy találkozón Marcus Näslund. A Vancouver Canucks jégkorongozója ezúttal a Pittsburgh Penguins ellen parádézott, s vezette hosszabbításban 4:3-as sikerre a kanadai klubot.

Vancouver. NHL-pályafutása során másodszor ütött négy gólt egy találkozón Marcus Näslund. A Vancouver Canucks jégkorongozója ezúttal a Pittsburgh Penguins ellen parádézott, s vezette hosszabbításban 4:3-as sikerre a kanadai klubot. A csatár először a második negyedben villant, két góljával kiegyenlítette csapata hátrányát, majd a harmadik harmad elején, immáron mesterhármast jegyezve előnyhöz is juttatta a kanadaiakat. Milan Kraft azonban egyenlíteni tudott, következhetett a hosszabbítás... és Näslund. A támadó mindössze 24 másodpercig bírta a „góliszonyt”, s negyedik góljával eldöntötte a meccset. Todd Bertuzzi sem panaszkodhat, hiszen háromszor ő adta a gólpasszt, a kapuban Johan Hedberg 14 védéssel járult hozzá a győzelemhez.

EREDMÉNYEK: NEW YORK ISLANDERS–TAMPA BAY 5:2 (0:0, 2:2, 3:0), g.: Hunter, Bates, Martínek, Parrish, Blake, ill. Kubina, Fedotyenko.

TORONTO–ST. LOUIS 2:3 (0:0, 1:2, 1:0 – 0:1), g.: Sundin, Nieuwendyk, ill. Rycroft, Drake, Pronger.

MINNESOTA–CALGARY 2:1 (0:0, 2:0, 0:1), g.: Zjuzin, Dupuis, ill. Gelinas.

EDMONTON–CAROLINA 2:3 (0:2, 0:0, 2:1), g.: Szemenov, Hemský, ill. Murray 2, Vrbata.

VANCOUVER–PITTSBURGH 4:3 (0:1, 2:1, 1:1 – 1:0), g.: Näslund 4, ill. Kraft 2, Berehowsky. (t, o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?