Nagyon nehéz választani

Komárom. A 2003-as év legjobb komáromi sportolói tiszteletére adott fogadást tegnap a város vezetése.

Komárom. A 2003-as év legjobb komáromi sportolói tiszteletére adott fogadást tegnap a város vezetése. Amint azt Szép Lajos, a városi képviselő-testület ifjúsági és sportbizottságának elnöke elmondta, minden évben nehéz a választás; a városban 35 sportegyesület működik, a nyilvántartott sportolók száma pedig több mint 1000. Az edzők és sportolók javaslatai alapján az alábbi sportolók érdemelték ki az Év legjobb komáromi sportolója címet: Ambrus Attila és Kocsi Gábor junior kajakozók (edző Vojtech Halmo); Zuzana Borošová sakkozó (mester Kukel Imre); Brúder János ökölvívó (edző Győrfi György); Kádár István vízilabdázó (edző Fazekas István), Knihár Mihály távúszó, Lakatos Attila birkózó (edző Lengyel Károly); Matej Lepieš úszó (edző Štefan Peťkovský); Német Ödön, a röplabdaklub edzője, Ódor Éva asztaliteniszező (edző Vladimír Mihočko); Daniel Škuliba karatéka (edző Peter Maťa) és az 1. Komáromi Biliárd Klub. (vkm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?