Nagymihályi edzőváltás

Nagymihály. A kelet-szlovákiai III. liga őszi idényének negyedik helyezettjénél, a nagymihályi Zemplínnél a minap edzőváltásra került sor. Az eddigi vezetőedző, Jozef Štafura a tavaszi idény hajrájában kisegítőként került a II. ligába igyekvő klubhoz.

Nagymihály. A kelet-szlovákiai III. liga őszi idényének negyedik helyezettjénél, a nagymihályi Zemplínnél a minap edzőváltásra került sor. Az eddigi vezetőedző, Jozef Štafura a tavaszi idény hajrájában kisegítőként került a II. ligába igyekvő klubhoz. Az egykori kiváló futballista akkor sem titkolta, szerepvállalását csupán epizódnak szánja. Nyáron azonban a klubvezetők maradásra bírták, s az őszi szezonban továbbra is az ő kezében volt a karmesteri pálca. „Štafura munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott minden idegszálával az edzői teendők ellátására összpontosítani. Ráadásul olykor konfliktusai támadtak a gondjaira bízott labdarúgókkal. Egy ízben gólvágónkat, Miroslav Tóthot hazakergette az edzésről. Természetesen nem az ominózus eset miatt történt a szakítás, melyet nagyban megkönnyített az a tény is, hogy írásban nem kötöttünk szerződést a trénerrel” – pontosította a legfontosabb tudnivalókat Jaroslav Bovan, a nagymihályiak klubelnöke.

Közben az is kiderült, hogy Štafura helyébe Jozef Škrlík került, aki legutóbb a homonnai ifjúsági csapatnál tevékenykedett. Munkáját asszisztensként az ifik eddigi trénere, Vladimír Rusnák segíti. A Zemplín levezető gyakorlásaiba egy ismert élvonalbeli játékos, a 30 esztendős Rastislav Tomovčík is bekapcsolódott. A nagymihályiak neveltje az ősszel előbb sérüléssel bajlódott, felépülése után csupán a B-csapatban jutott szóhoz. Ő ugyan még hivatalosan az élvonalbeli rózsahegyiek labdarúgója, ám minden jel arra utal, hogy munkaadója nem tart igényt rá. Nem kizárt, hogy csakhamar visszaigazol a zempléniekhez.

Ugyancsak a kerettel készül a IV. ligás királyhelmeciek gólerős támadója, Molnár Gábor. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?