Nagyapák a daliák között

Alsószeli. Páros nemzetközi erő-fesztivál színhelye lesz szombaton 16 órától a mátyusföldi község futballpályája. Őszi Ferenc társszervező (a helyi önkormányzattal együtt készíti elő a sportcsemegét) tájékoztatásából kiderül, hogy öt páros viaskodik majd a súlyokkal.

Alsószeli. Páros nemzetközi erő-fesztivál színhelye lesz szombaton 16 órától a mátyusföldi község futballpályája. Őszi Ferenc társszervező (a helyi önkormányzattal együtt készíti elő a sportcsemegét) tájékoztatásából kiderül, hogy öt páros viaskodik majd a súlyokkal. Háromszoros nagyapaként veszi fel a harcot vetélytársaival két magyarországi kiválóság, a 46 éves Kövér Gyula és az 50 esztendős Ulvicky Mihály. Hatszoros magyar bajnokok. Honfitársaik, Dávid János és Királyi Norbert is nagyon erős ellenfélnek ígérkeznek a hazai környezetben induló Őszi Ferenc, Tončkó Iván kettős számára. Rajthoz áll még Kovács László (Pered) és Laki Tibor (Csallóközaranyos), valamint egy lévai páros is. Hét gyakorlat vár a daliákra: kamionhúzás, autótartás, kőgolyóemelés (105-től 195 kg-ig), lengősúlycipelés (300 kg), bajorhúzás (300 kg), gumiabroncs-borítás (450 kg) és egy öt számból álló összetett gyakorlat. A rendezvény sztárvendége a Big Brothers Öcsije lesz.

„Jó formában vagyok, nyerni akarunk. Különösen értékes lenne a Kövér-Ulvický páros skalpja. A térdem ugyan műtétre vár, de most nem fáj annyira, mint tavasszal. Az orvos is azt javasolta: egyelőre várjak, de tudom beavatkozása elkerülhetetlen. Addig legalább versenyzem” – nyilatkozta Őszi Ferenc a második szlovákiai páros erőverseny előtt. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?