Nagy pofonokat kapott ősszel az újonc

Nehezen összekapart négy pontjukkal sereghajtóként telelnek.Dunaradvány. Először szerepelnek a Komáromi járás elitbajnokságában. A tavalyi átszervezésnek köszönhetően a madariakkal és az őrsújfaluiakkal együtt a táblázat harmadik helyezettjeként nyertek jogot a területi bajnokság VI.

Nehezen összekapart négy pontjukkal sereghajtóként telelnek.

Dunaradvány. Először szerepelnek a Komáromi járás elitbajnokságában. A tavalyi átszervezésnek köszönhetően a madariakkal és az őrsújfaluiakkal együtt a táblázat harmadik helyezettjeként nyertek jogot a területi bajnokság VI. MEVA ligájában való indulásra. Nehezen összekapart négy pontjukkal sereghajtóként telelnek. A zárófordulóban ki sem utaztak a bajnokaspiráns komáromi Activ nagykeszi otthonába, sokan akkor úgy vélték, hogy az eset az újonc hattyúdalát jelenti. A valódi tényekről érdeklődtünk Fodor Attilánál, a dunaradványiak klubelnökénél. „Sajnos a végére kicsit elfogytunk, a nemesócsai, kíméletlen belemenésekkel tarkított meccsünkön Komlósi Roland, Csintalan Tamás és Hegedűs Imre súlyosan megsérült. Jómagam úgy tudtam, hogy az Activ elleni összecsapás vasárnap lesz, így ha nehézségek árán is, de összeszedtünk volna legalább tizenegy játékost. A párharc időpontját végül is szombatra tűzték ki, ám ekkor munkahelyi elfoglaltság miatt mindössze nyolcan voltunk. Hogy elkerüljünk egy méretes zakót, jobbnak láttuk lemondani a mérkőzést” – árulta el a klubelnök.

A Duna-partiaknak régi vágyuk teljesült, amikor a szövetség felkínálta nekik a járás élcsapatai közti versengést. Az örömbe akkor vegyült üröm, amikor néhány nappal az őszi rajt előtt kilenc labdarúgó hátat fordított nekik. Bár a távozókat létszámban sikerült pótolniuk, az új szerzemények zöme messze elmaradt a várakozástól. Rögtön a nyitófordulóban odahaza botlottak, a perbeteiek 6:0-ra leiskolázták őket. Valószínűleg a nem várt nagyarányú vereség a játékosok önbizalomvesztéséhez vezetett. A folytatásban csupán a vágfüzesieket sikerült megadásra késztetniük (2:0), majd a szintén újonc őrsújfaluiak vendégeként 1:1-es döntetlent csikartak ki. A többi meccsen sorra elvéreztek.

„Kizárólag a középpályás sor teljesítményével vagyunk teljes mértékben elégedettek. Roháček, Valkó, Gallai és Skuliba személyében a tizenöt bajnokin négy kapus is váltakozott. A védelemben hiányzott az összhang, a csatárok még a szürkébbnél is szürkébbek voltak. Télen négy labdarúgóval felfrissítjük a keretet, kapust, csatárt és hátvédeket szeretnénk igazolni. Tavaszi sorsolásunk kedvező, a velünk hasonló cipőben járó kiesőjelöltek közül a nemesócsaiakat, a búcsiakat és az őrsújfaluiakat hazai környezetben fogadjuk” – reménykedett Fodor Attila.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?