Most már élesben megy

Pozsony. Gyors iramban zajlanak a jégkorong ST Extraliga rájátszásának mérkőzései. A pénteki nyitány után szombaton és vasárnap is megmérkőztek a csapatok. A párharcok négy győzelemig tartanak.

Bottal akasztás. A zsolnai Krajčí szereli szabálytalanul a kassai Šimurdát a Jégkorong ST Extraliga rájátszásának tegnap esti mérkőzésénTASR-felvételTegnapelőtt a pénteki összecsapás szereplői újra a jégre léptek, és ismét az esélyesek győztek, így a Dukla Trenčín és a Zvolen összesítésben 2:0 arányban vezet a Poprad, illetve a Lipt. Mikuláš ellen. A tegnap esti összecsapások kiegyenlített küzdelmet hoztak, Kassán és Pozsonyban csak hosszabbítás döntött a győztesről.

DUKLA TRENČĺN–HK POPRAD 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) – a sorozat állása 2:0. Gólütők: Opatovský (34.), Heš (52.), ill. Horňák (40.). Játékvezető: Jonák, 6200 néző, kiállítások 2:5.

Az edzők mondták – Dušan Gregor (Trenčín): „A pénteki nagyarányú győzelmünk után némileg tartottam a mérkőzéstől, s a meccs igazolta, nem is ok nélkül. Nem hokiztunk rosszabbul, mint az első meccsen, de Kožuch kapus kitűnően védett. Nem tagadom, szerencsével győztünk”. Ján Selvek (Poprad): „Az volt a célunk, hogy elkerüljük a súlyos vereséget. Úgy gondolom, jó meccset vívtunk, a szoros eredményt elsősorban Kožuch kapusnak köszönhetjük”.

ZVOLEN–LIPT. MIKULÁŠ 2:0 (1:0, 1:0, 0:0), a sorozat állása 2:0. Gólütők: Rajčák (18.), Igor Majeský (28.). Játékvezető: Konc, 3500 néző, kiállítások 3:6.

Az edzők mondták – Ján Jaško (Zvolen): „Valamivel jobban játszottunk, mint az első meccsen, védekezésünk azonban még nem az igazi. Helyzeteink alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna”. Ján Šterbák (Lipt. Mikuláš): „Igyekeztünk megfékezni a hazaiak lendületét, s ez nagyjából sikerült is nekünk. Igaz, előttünk kevés gólszerzési lehetőség adódott. Az eredmény megfelel a játék képének, ellenfelünk jó képességű játékosokból áll”.

A rájátszás tegnap esti eredményei:

HC KOŠICE–ŽILINA 3:3 (0:0, 3:1, 0:2), gólszerzők: Šimurda (23.), Hvila (28.), Kledrowetz (39.), ill. Beran (25.), Kontšek (44.), Krajči (44.); 2000 néző (telt ház). A hosszabbítás lapzárta után ért véget.

SLOVAN–SKALICA 2:2 (0:0, 1:1, 1:1), g. Pavličko (25.), Kuľha (54) ill. Erteľ(26.), Čarský (42.); 6800 néző. A hosszabbítás lapzárta után ért véget.

A mai műsor – 17.00: Slovan–Skalica, 17.30: Košice–Žilina. (tasr, ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?