MESTERMÉRLEG

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Nagy volt az elszántság, végig hittünk benne, hogy nyerhetünk. Az elkerülhető kapott gól sem tört meg bennünket. Úgy érzem, többet tettünk a győzelemért, amelyet szerintem megérdemeltünk.”
MÉSZÖLY GÉZA (Vasas): „Hiába játszottunk jól, és alakult az elképzelésünk szerint a találkozó.

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Nagy volt az elszántság, végig hittünk benne, hogy nyerhetünk. Az elkerülhető kapott gól sem tört meg bennünket. Úgy érzem, többet tettünk a győzelemért, amelyet szerintem megérdemeltünk.”

MÉSZÖLY GÉZA (Vasas): „Hiába játszottunk jól, és alakult az elképzelésünk szerint a találkozó. A futballt viszont gólra játsszák, a Nyíregyháza mindkét nagy helyzetét kihasználta. Nem érdemeltünk vereséget!”

BORBÉLY LÁSZLÓ (Tatabánya): „Megemelem az edzői kalapomat a csapat előtt, hiszen 1:3-ról fordítottunk. Erőnlétileg jó állapotban van a csapat, és ezzel a győzelemmel saját magunknak is bebizonyítottuk, hogy van értelme az elvégzett munkánknak.”

SUPKA ATTILA (Honvéd): „Az a csapat, amelyik 3:1-es vezetése után ilyen hibákat követ el és összeomlik, nem is érdemel győzelmet. Saját magunkat vertük meg ezen a mérkőzésen. Egy-két játékos helyzetét át kell gondolnunk, mert ezen a szinten megengedhetetlenek az ilyen hibák.”

ACZÉL ZOLTÁN (REAC): „Gratulálok a Rákóczi nagyszerű helyezéséhez. A kapura lövések és veszélyes szituációk tekintetében úgy érzem, messze felülmúltuk ellenfelünket.”

PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): „Pillanatnyilag csalódottnak érzem magam a mérkőzés végkimenetele miatt. Az egész évet tekintve az 5. helyezés azonban Kaposvár történelmének legnagyszerűbb eredménye!”

GELLEI IMRE (Paks): „Mindig minden csapat nyerésre játszik, így mi is. Megszeppenve kezdtünk, de aztán nekünk volt több gólhelyzetünk. Ez a hatodik meccs, amióta Pakson vagyok, és eddig mindig mi kaptuk az első gólt...”

TORNYI BARNABÁS (Siófok): „Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, tisztában voltunk vele, hogy a Paks mindent elkövet a győzelem érdekében, és így is volt. Azt is gondoltam, hogy kapott gól nélkül nem úszhatunk meg ennyi mérkőzést. Összességében elégedettek lehetünk ezzel a döntetlennel.”

EGERVÁRI SÁNDOR (Győr): „Örülök, hogy közönségszórakoztató mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Szünet után sikerült azt a játékot nyújtani csapatunknak, amit hosszútávon is elvárhatunk.”

VÁGÓ ATTILA (DVTK): „Tartottam a mérkőzéstől, hiszen tudtam, hogy az ETO egyre jobb csapat. Mégis mérges vagyok, mert hiába kértem játékosaimat az agresszív és fegyelmezett játékra, ebből keveset kaptam vissza.”

SZLAVKO PETROVICS (ZTE): „Remekül használta ki helyzeteit a Fehérvár, de ha az elején bemegy Koplárovics kapufája, akkor máshogy alakulhatott volna a mérkőzés.”

MARIJAN VLAK (Fehérvár): „Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy nagyon nehéz pályán, a győzelmünk abszolút megérdemelt.”

URBÁNYI ISTVÁN (Újpest): „Foxira, Sadjóra eltiltás, Radulovicsra pedig sérülés miatt nem számíthattam, ezért már a meccs előtt voltak gondjaink. A játékvezetéssel nem kívánok foglalkozni. Mégis, ha valakiben kérdés merülne fel, hogy miért volt olyan remek a magyar–görög válogatott mérkőzés, én hozzátenném, hogy a játékvezetés színvonala miatt...”

MIROSLAV BERÁNEK (DVSC): „Az első félidőben voltak helyzeteink, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. A végén nem bírtuk el a ránk nehezedő nyomást. Ami külön szomorú, hogy hét magas emberem volt a pályán, mégis egy beívelés után kaptuk a gólt. (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?