Messi megnősült

Rosario |

<p>Bő évtizede tartó párkapcsolatukat hivatalossá téve egybekelt Lionel Messi és gyermekkori szerelme, Antonela Roccuzzo pénteken Rosarióban.</p>

Az FC Barcelona és az argentin futballválogatott 30 éves sztárja kétszázhatvan fős vendégsereg előtt vette feleségül 29 esztendős párját szülővárosában, a szertartáson ott volt két fiuk, Thiago (4) és Mateo (1) is.

A lakodalmi vendégek között volt a Barcában Messivel együtt játszó brazil Neymar, az uruguayi Luis Suárez, továbbá a spanyol válogatott jelenlegi és közelmúltbeli kiválóságai közül Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba, Xavi Hernández, Cesc Fábregas és Carles Puyol. 

Az argentin nemzeti együttest Messi olyan közeli barátai képviselték, mint a szintén Barca-játékos Javier Mascherano, illetve a Manchester Cityt erősítő Sergio Agüero, a Juventus csatára, Gonzalo Higuaín és a Paris Saint Germainnél légióskodó Ángel Di María.

Az esküvőről mintegy másfél száz újságíró tudósított. Az eseményt rendkívüli biztonsági intézkedések övezték, az ünnepségnek helyet adó hotelnél több mint háromszáz rendfenntartó gondoskodott arról, hogy ne legyen semmiféle baj a lakodalmon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?