Lesz meccs a DAC-pályán!

Kassa. A tegnapi nap legfontosabb híre a kassai 1. FC kapcsán: Bohumil Andrejko (a szezon elején még ő irányította a kassaiakat) megegyezett a klubvezetéssel a kifizetetlen béreket illetően, ami azt jelenti, hogy a csapat ma pályára léphet Dunaszerdahelyen.

Kassa. A tegnapi nap legfontosabb híre a kassai 1. FC kapcsán: Bohumil Andrejko (a szezon elején még ő irányította a kassaiakat) megegyezett a klubvezetéssel a kifizetetlen béreket illetően, ami azt jelenti, hogy a csapat ma pályára léphet Dunaszerdahelyen.

Bohumil Andrejko azonban a megegyezés ellenére sem volt elégedett. „A jelenlegi klubvezetés úgy próbálta meg beállítani az ügyet, hogy a patthelyzetért csak engem terhel a felelősség, holott ők azok, akik hathavi fizetéssel tartoznak. Most például egyetlen fillért sem kapok, de legalább közjegyző hitelesítette a klubvezetés ígéretét, miszerint részletekben törlesztik majd az adósságot. És nem nyugtat meg az sem, hogy elengedték a 70 ezer koronás mondvacsinált büntetésemet. Mintha én tehettem volna arról, hogy a játékosok bojkottálták a privigyeiek elleni őszi meccset!”

„Sokáig minden ajánlatunkra nemleges választ kaptunk. Most már megoldódni látszik a rajtengedély kérdése, s csak arra kell várnunk, hogy Pavol Peráček, a szövetség technikai igazgatója aláírja a papírokat” – mondta tegnap Aurel Varga, az 1. FC menedzsere. Szélsőséges esetben erre akár közvetlenül a meccs előtt is sor kerülhet.

A 15.00 órakor kezdődő mérkőzésre csak a főbejáraton át lehet majd bejutni. A belépők egységesen 50 koronába kerülnek, és a lelátó VIP-részébe is érvényesek. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?