Lérantot is elküldik

Budapest. A téli szünet alatt eddig három játékos távozott, egy pedig távozóban van Újpestről. Dejan Poljakoviccsal szerződést bontott a klub, Luboš Kozel Csehországba, František Kunzo pedig a Videotonhoz igazolt. Lérant Péter lesz a negyedik távozó, vele a klub február 8-ig kívánja lezárni a kapcsolatot.

Budapest. A téli szünet alatt eddig három játékos távozott, egy pedig távozóban van Újpestről. Dejan Poljakoviccsal szerződést bontott a klub, Luboš Kozel Csehországba, František Kunzo pedig a Videotonhoz igazolt. Lérant Péter lesz a negyedik távozó, vele a klub február 8-ig kívánja lezárni a kapcsolatot. Lérant rövid idő alatt játszott a DAC-ban, a Leverkusenben, a Luzernben, a Panionioszban, az Austriában, a Grazer AK-ban és az Újpestben. Vajon hol folytatja?

Az érkezők tekintetében is négyfős a lista, Boér Gábor Izraelből tért haza, Cseri Gergő, Vanczák Vilmos és Lettrich Dániel pedig Fótról érkeztek vissza Újpestre.

Érdekesség, hogy a távozók mindannyian légiósok voltak, a keret új tagjai pedig mind fiatalok. Gazdaságilag is előnyösebb így a lila–fehérek helyzete, mert a volt légiósok költségvonzata komoly összeget tett ki. (újpestfc.hu, sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?