Lengyel és Kiss sikere

Gúta. Újabb jelentős nemzetközi erőpróbára készülnek a Gútai Teremkerékpár Klub fiatal tehetségei. A honi viszonylatban egyeduralkodó Vág-partiak május 29-30-án Svájcban, a junior Európa-bajnokságon állnak rajthoz.

Gúta. Újabb jelentős nemzetközi erőpróbára készülnek a Gútai Teremkerékpár Klub fiatal tehetségei. A honi viszonylatban egyeduralkodó Vág-partiak május 29-30-án Svájcban, a junior Európa-bajnokságon állnak rajthoz. A felkészülési időszakban több külföldi erőpróbán is csiszolták gyakorlataikat Hajdú Andrea edzőnő tanítványai. Legutóbb az elmúlt hét végén Beregszászon, Ukrajna nemzetközi bajnokságán.

Az eredményekről a kerékpáron táncoló gútaiak fiatal edzőjét hazaérkezésük után kérdeztük. – Elsősorban az egyéni versenyben játszottak főszerepet tanítványaim. Lengyel Krisztina a nőknél, Kiss Szilárd pedig a férfiaknál szerzett elsőséget. Bezúr Kinga az iskolások A kategóriájában (14 éves korig) a második helyen végzett. A kontinensviadalra való elutazásig hazai környezetben gyakorolunk. Aldorfba egyébként hatan képviselik Szlovákia színeit. Lengyel Krisztina, Bezúr Kinga és Kiss Szilárd egyéniben, Bezúr Szokol Erzsébettel, Kiss Magyarics Ferenccel párosban is indul, Vincze Erzsébet pedig a már említett három lány társaságában a négyesek mezőnyében lép színre. A kiválasztottak egyébként jó formában vannak, legjobb helyezést a lányok párosversenyében érhetjük el – nyilatkozta lapunknak a szakvezető.

Tőle azt is megtudtuk, a Szlovák Kerékpáros Szövetség – szakítva a hagyományokkal – ezúttal nagyobb támogatásban részesítette a szakág perifériájára szorított teremkerékpározókat. A kiutazás költségeihez azonban nagyban hozzájárult a Gútai Városi Önkormányzat is. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?