Leiskolázták az újonc hetényieket

Garamkálna. Nagyot bukott a listavezető pályáján a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának hetényi újonca, melynek hálója hétszer rezdült szombat délután. A 7. percben Hegedűs lövése a felső lécen csattant, egy perccel később Hajtó a jobb felső sarokba célzott. A 13.

Garamkálna. Nagyot bukott a listavezető pályáján a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának hetényi újonca, melynek hálója hétszer rezdült szombat délután. A 7. percben Hegedűs lövése a felső lécen csattant, egy perccel később Hajtó a jobb felső sarokba célzott. A 13. percben Lucza erős lövésénél Guťan, a hazaiak hálóőre, Guťan remekelt. Az ellentámadából Sakoš húzott hasznot, aki a vendégkapus lába között lába között találta meg a rést. Később Hrnčiar, majd Csintalan István kerültek gólhelyzetbe, de a kapusok résen voltak. Az első félidő hajrájában Sakoš volt eredményes, aki Baťalík jól időzített beadását öt méterről gurította a kapuba. A második játékrészben negyed órát kellett várniuk a nézőknek az újabb találatra. Előbb a hetényi Szüllő puskázott el egy nagy lehetőséget, az ellentámadásból Bogár gyengécske lövésénél nagyott hibázott a vendégkapus. A 63. percben Thaly húsz méterről leadott lövésénál újra nagyot bakizott Nagy. A 84. percben Marcinko felvágta Baťalíkot, a megítélt büntetőt a sértett higgadtan értékesítette. Négy perccel a meccs befejezése előtt Baťalík újabb gólt szerzett, aki három perc leforgása alatt duplázott. A technikailag képzettebb, taktikailag érettebb hazaiak leiskolázták a vendégeket. A hetényiek maroknyi, ám lelkes szurkolótábora hiába kérte csapatától az egyik transzparensen hirdetve, hogy „bennetek is úgy égjen a tűz, mint a lelátón”, ezen a mérkőzésen kedvenceiek nem teljesítették óhajukat.

KALNÁ NAD HRONOM–CHOTĺN 7:0 (3.0). Góllövők: Hajtó (8.), Sakoš (15., 37.), Bogár (59.), Thaly (63.), Baťalík (84. – 11-esből, 86.). Sárga lap: Hajtó, Rácz, Zdychavský, ill. Andruskó, Szüllő, Marcinko, Lucza. Piros lap: Zdychavský, ill. Marcinko. Játékvezető: Strečko, 180 néző.

KALNÁ NAD HRONOM: Guťan (72. Dékány)–Hrnčiar, Gogola, Rácz, Hajtó, Zdychavský, Thaly, Csontos (57. Méres), Hegedűs, Sakoš (51. Bogár), Baťalík.

CHOTĺN: Nagy–Šátek, Andruskó (62. Marcinko), Halász, Csintalan Arnold, Vörös, Turančik, Lucza, Csintalan István (52. Csintalan Tamás), Szüllő (85. Szikonya), Kubovics. (áb)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Belansky Attila (Kalná n/Hr.): „A korai gólok önbizalmat adtak játékosainknak. Minden lehető alkalmat kihasználtunk a hetényi kapu veszélyeztetésére. Boszszantó, hogy az amúgy sportszerű találkozón három sárga és egy piros lapot gyűjtöttünk be.”

Lucza Zoltán (Chotín): „A mai összecsapáson csődöt mondott az egész csapat. Az első félidőben még nem volt szakadéknyi különbség az ellenfelek között, a második játékrészben azonban már nyomasztóvá vált a garamkálnaiak fölénye. Gratulálok a hazaiaknak az eredményes játékhoz.” (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?