Kuzmináék ötödikek a női váltóban

A női 4x6 km-es váltóban az ötödik helyet szerezte meg a szlovák csapat. A versenyt a fehéroroszok nyerték.A Paulína Fialková, Anastasia Kuzmina, Terézia Poliaková és Ivona Fialková összetételű szlovák négyes 38,4 másodperces hátránnyal ért a célba a fehéroroszok mögött.

A női 4x6 km-es váltóban az ötödik helyet szerezte meg a szlovák csapat. A versenyt a fehéroroszok nyerték.

A Paulína Fialková, Anastasia Kuzmina, Terézia Poliaková és Ivona Fialková összetételű szlovák négyes 38,4 másodperces hátránnyal ért a célba a fehéroroszok mögött. A dobogóra a svédek és a franciák állhattak még föl, az előzetesen bajnokesélyesnek ítélt németek csak nyolcadikok lettek a 18 tagú mezőnyben.

„Állásban lassan lőttem, mert biztosra akartam menni. Nagyon erős volt a szél. Az első körben sokat segítettek a futásban a kitűnő lécek. A második és harmadik körben, amikor havazni kezdett, már lelassultam” – nyilatkozta Paulína Fialková.

A Pjongcsangban három érmet szerzett Kuzmina nem volt magával teljesen elégedett. „Túlságosan sokat vártam állásban a lövéseknél, mert nem akartam büntetőkört, de végül mégis muszáj volt abszolválnom, amit nagyon sajnálok” – mondta Kuzmina. (TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?