Kolár: két gól, egy piros

Idegenbeli győzelemmel kezdett a labdarúgó Fortuna Ligában a Spartak Myjava: Radványi Miklós együttese az aranyosmarótiak otthonában 2:1-re nyert.A myjavaiak számára azért is értékes ez a siker, mert a következő két mérkőzésüket is idegenben játsszák.

Idegenbeli győzelemmel kezdett a labdarúgó Fortuna Ligában a Spartak Myjava: Radványi Miklós együttese az aranyosmarótiak otthonában 2:1-re nyert.

A myjavaiak számára azért is értékes ez a siker, mert a következő két mérkőzésüket is idegenben játsszák. A második fordulóban hazai pályán kellett volna fogadniuk a Podbrezovát, de mivel Myjava az egyik helyszíne az U19-es női Eb-nek, a stadion foglalt, így a csapatok megcserélték a pályaválasztói jogot. A harmadik fordulóban pedig a dunaszerdahelyiek ideiglenes otthonába, Szencre látogat a Spartak.

„Tudtuk, hogy e három ellenfél közül a ViOn a relatíve leggyengébb. Láttam az aranyosmarótiakat egy hete, tudtuk, mit várhatunk. Mi akartunk dominálni, és ez sikerült is” – mondta lapunknak Radványi.

A ViOn teljesen átalakult a nyári szünetben, tizenegy játékos távozott, a klub fuzionált a verebélyiekkel. „A pályán lehetett látni a két csapat közötti minőségbeli különbséget. A ViOn az utolsó pillanatban rakta össze a keretét, ez pedig kihat a játékra. Vannak jó futballistáik, de én pontosan tudom, mennyi ideig tart, amíg összeérik egy gárda” – magyarázta Radványi, aki az Európa Ligában már abszolvált két tétmeccset az erdőhátiak edzőjeként. A Myjava nem jutott tovább az EL-ben, az Admira Mödling elleni hazai vereség megtépázta a játékosok önbizalmát. „Remélem, a sikeres ligarajt ezen is segít” – tette hozzá a tréner.

A meccs főszereplője Ľuboš Kolár volt, a 26 éves csatár két gólt szerzett, ám négy perccel a második találata után összeszedte a második sárga lapját. A hazaiak emberelőnyben rákapcsoltak, de már csak szépíteni tudtak. „Nem dicsértem meg Kolárt az öltözőben, de azt gondolom, nem minden bíró adott volna lapot azért a szabálytalanságért. Sok ilyen van egy meccsen. Az első sárgát azért kapta, mert gólörömnél levette a mezét, az butaság volt” – jegyezte meg Radványi.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?