Kiestek a komáromi lányok

Komárom. A szombati hazai mérkőzés már mit sem változtathatott a tényen – a komáromi női röplabdacsapat háromévi szereplés után búcsúzik a legfelsőbb osztálytól. A nyitraiak ugyanis pénteken győztek a Forplast együttese ellen, így már nincs jelentősége a komáromiak szemszögéből a hátralévő két találkozónak.

Komárom. A szombati hazai mérkőzés már mit sem változtathatott a tényen – a komáromi női röplabdacsapat háromévi szereplés után búcsúzik a legfelsőbb osztálytól. A nyitraiak ugyanis pénteken győztek a Forplast együttese ellen, így már nincs jelentősége a komáromiak szemszögéből a hátralévő két találkozónak. KOMÁRNO–KOŠICE 0:3 (-23, -18, -21). A hazai csapat megpróbált a kis létszámú közönség előtt helytállni, szépen búcsúzni. Nem is játszottak alárendelt szerepet a lányok, harcoltak, küzdöttek, ha nem is simán, de vereséget szenvedtek Kiütköztek a régi, gyerekes önhibák, amikor az ellenfél tulajdonképpen ha nem is játszik jobban, mégis győzni tud. Mindez a tapasztalatlanság jele egy nagyon fiatal gárdától. Egyértelművé vált, hogy a komáromi csapat a jelenlegi összeállításban nem érett még meg erre a bajnoki szintre, időre lett volna szüksége a felzárkózáshoz. A bajnokságnak lassan vége, a komáromiak búcsúznak az élvonaltól. (kg)

Női Extraliga, az 1-6. helyért, 9. forduló: Senica–Žilina 3:2, Pezinok–Doprastav Bratislava 3:0.

A 7-10. helyért, 10. forduló: Nitra–Forplast 3:1.

A bajnokság állása:

7. Forplast 28 15 13 57:45 42

8. Košice 28 13 15 44:52 41

9. Nitra 28 6 22 35:71 34

10. Komárno 28 3 25 16:78 31

A Forplastnak van egy játék nélküli veresége.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?