Kétéves szünet után

Komárom. Ma este (18.00) a Komárno–Vranov mérkőzéssel elkezdődik az ökölvívó Extraliga küzdelemsorozata. Sokáig úgy tűnt, hogy a cseh-szlovák Interliga megszűnése után Szlovákiában nem lesz csapatbajnokság, ám az utolsó pillanatban négy csapat mégiscsak benevezett.

Komárom. Ma este (18.00) a Komárno–Vranov mérkőzéssel elkezdődik az ökölvívó Extraliga küzdelemsorozata. Sokáig úgy tűnt, hogy a cseh-szlovák Interliga megszűnése után Szlovákiában nem lesz csapatbajnokság, ám az utolsó pillanatban négy csapat mégiscsak benevezett. A nyitóforduló másik mérkőzését, a Dubnica–Nitra találkozót későbbi időpontra halasztották. A felújított Extraliga idei sorozata mindössze hat felvonásból áll, az együttesek tehát 3-3 összecsapást vívnak hazai szorítóban, illetve idegenben.

Két év után ismét láthatnak bajnoki bokszmeccset a komáromi ökölvívó-rajongók, természetesen ezúttal is a városi sportcsarnokban. Győrfi György edző: „Gyorsan, egy hét alatt döntöttük el, hogy indulunk az Extraligában. Pénzünk ugyan nincs, de mégis vállaltuk a bajnoki szereplést. Még szerencse, hogy azért vannak segítőkész sportemberek a városban. Különben, ha nem nevezünk be, akkor törlik a csapatbajnokságot. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy kizárólag szlovákiai tehetségeket küldünk szorítóba, pedig szívesen jött volna négy-öt magyarországi bunyós is. Reméljük, mindhárom hazai meccsünkre telt ház, közel 1000 néző lesz kíváncsi. Szombaton több meglepetés vár a szurkolókra. A varannóiak elleni bajnokit három előmérkőzés vezeti fel, majd az extraligás találkozó után következik a profi meccs: a komáromi Sárközi János a budapesti Tóth Csabával méri össze erejét (4x3 perc).”

Győrfi György és Milan Hrabovský a következő kerettel vág neki az Extraliga-küzdelmeknek: Doležaj, Rafael E., Brúder J., Tankó, Rafael R., D. Škuliba, Varga, Sárközi A., Škuliba J., Simon, Ochoa, Vašík, Kovács, Lengyel, Marosi, Herbert.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?