Két gól is kevés volt

A rimaszombati futballcsapat 3:2-re kikapott Poprádon a II. liga keleti csoportjának 9. fordulójában.

A rimaszombati futballcsapat 3:2-re kikapott Poprádon a II. liga keleti csoportjának 9. fordulójában. A gömöriek első idegenbeli góljaikat szerezték, de ezúttal két találat is kevés volt a pontszerzéshez.

„A játékot tekintve a legjobb őszi meccsünket játszottuk – mondta lapunknak Marián Kudlík, a rimaszombatiak vezetőedzője. – A 3:2-es hazai győzelem nem fejezi ki a pályán látottakat. A két gólunk mellett még öt ziccert kihagytunk. A hazaiak a mérkőzés után azt mondták, mi voltunk a legjobb csapat, amelyik ebben a szezonban eddig Poprádon játszott. Jólesnek az ilyen szavak, de sajnos pontokat nem adnak érte.”

A hazaiak már a 9. percben vezetést szereztek, amikor Streňo passza után Bilas lőtt a hálóba – 1:0. A rimaszombatiak a második félidő elején egyenlítettek, Petrán a tizenhatos vonaláról a kapu bal oldalába lőtt – 1:1. A 62. percben újra a hazaiaknál volt az előny, Ferenc passza után ismét Bilas volt eredményes – 2:1. Egy perccel később jött a rimaszombati válasz, Karacs beadását követően Vargic fejjel egyenlített – 2:2. Három perc elteltével viszont ismét a poprádiak vezettek: Bilas a tizenhatoson kívülről lőtt a hálóba, ezzel mesterhármast ért el – 3:2.

„Benne volt a játékunkban a harmadik egyenlítés is, az utolsó percben Husaník nem ért el egy beadást… A játékosaim hozzáállását csak dicsérni tudom, harcoltak, küzdöttek, emelt fővel kaptunk ki. Remélem, ez a teljesítmény még jobban összekovácsolja a gárdát” – bizakodott Kudlík. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?