Janočko nem edzett

Pozsony. Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő szlovák labdarúgó-válogatott tegnapi edzésén tizenhét játékos vett részt. Ugyanis Vladimír Janočko, a bécsi Austria középpályása az első tréningen megsérült.

Pozsony. Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő szlovák labdarúgó-válogatott tegnapi edzésén tizenhét játékos vett részt. Ugyanis Vladimír Janočko, a bécsi Austria középpályása az első tréningen megsérült. „Bízunk benne, hogy szombatig rendbe jön, s pályára léphet a skopjei mérkőzésen” – jelentette ki Vladimír Pener csapatorvos.

Németh Szilárd, a Middlesbrough csatára is rúgást kapott a bokájára a keddi gyakorláson, ám ennek ellenére a többiekkel együtt tréningezhetett. A futballisták többféle taktikai megoldást kipróbáltak, s a pontrúgásokat is csiszolgatták.

Délután a helyszínen megtekintették a Slovan–Trenčín jégkorongmérkőzést, majd este megnézték a Lengyelország–Macedónia találkozó videofelvételét.

„A játékosok tudják, hogy mi a tétje a macedóniai összecsapásnak. Elszántan készülnek a szombati meccsre, bízom benne, hogy három ponttal térünk haza” – jelentette ki Ladislav Jurkemik, vezetőedző.

Ma 18.00 órakor a téglamezei stadionban tart edzést a válogatott, és holnap reggel 9.00 órakor különgéppel repül Skopjéba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?