Jammert kikosarazták

Pozsony. Daniel Jammer német üzletember mégsem lesz a Slovan futballklub tulajdonosa! Háromhónapos tárgyalások után tegnap kellett volna megkötni az egyesület megvásárlásáról szóló szerződést, ám végül nem jött létre az üzlet.

Daniel Jammer frankfurti üzletember nem lesz a Slovan megváltójaČTK-felvételJó egy órával később kezdődött a fél négyre összehívott sajtótájékoztató, ám ekkor még senki sem gyanakodott arra, hogy valami nincs rendben. Az viszont feltűnt, hogy Jozef Valovič, a jövendő klubigazgató rendkívül idegesen lépett be a terembe. A németek sem látszottak jókedvűnek, de kevesen gondolták, hogy milyen váratlan bejelentést tesz a 37 esztendős Daniel Jammer.

„Biztosra vettem, hogy ma végre közölhetem: megkötöttük a szerződést. Maratoni, háromhónapos tárgyalásokat folytattunk a pozsonyiak vezérkarával. Még hétfőn este és tegnap reggel a Slovan kérésére kisebb módosításokat hajtottunk végre a szerződéstervezetben, amelyet déltájban elküldünk a klub székházába. Ezután telefonon jelentkezett a Slovan elnöke, s közölte, az igazgatótanács áldását adta az egyesület megvásárlására. Úgy egyeztünk meg, hogy 15 órakor aláírjuk a megállapodást. Óriási meglepetésre hiába vártuk a szlovák vezetőket. Megrökönyödésünkre a vezérkar tagjai kikapcsolták a mobiltelefonjukat, így nem is tudtunk beszélni velük. Mi tagadás, rendkívül csalódott vagyok” – jelentette ki a német üzletember.

Jammer hozzátette, mindent megtett azért, hogy a patinás klub tulajdonosa legyen. Azt is elárulta, hogy tegnap a korábbinál kedvezőbb ajánlatot tett a pozsonyiaknak, azonban a konkrét összeget nem hozta nyilvánosságra. Kijelentette, a téglamezei stadion megvételét nem tartalmazta volna a szerződés. Arra a felvetésre, hogy Roman Dubeň klubigazgató tegnap délután azt mondta az egyik tollforgatónak, hogy még nem látták a tervezetet, Jammer így válaszolt. „Ez nem igaz, hiszen decembertől folyamatosan tárgyaltunk, s valamennyi érintett szinte fejből fújta a szerződésben foglaltakat.”

Egy biztos, nagyon furcsa körülmények közt került sor a kenyértörésre, hiszen tegnap 15 órakor még Karol Pálka, a Slovan szóvivője azt nyilatkozta, a felek mindenben megegyeztek, s a szerződés aláírása csak formaságnak számít... Többször megpróbáltuk felhívni a pozsonyi vezetőket, ám elérhetetlenek. Hogy mi volt a háttérben, reméljük, hamarosan kiderül.

A futballisták hálásak lehetnek Daniel Jammernek, mert december végén 10 millió koronát utalt át a klub számlájára, ebből az összegből rendezte a vezérkar a játékosok féléves bérét. A német üzletember kijelentette, nem a pénzt, hanem a feleslegesen elfecsérelt időt sajnálja. Tehát korai volt a Slovan-szurkolók öröme, akik azt remélték, Jozef Chovanec irányításával, a légiósokkal megerősített csapat feltámad a tavaszi idényben, ehelyett továbbra is Jozef Adamec ül majd a sereghajtó kispadján. A Slovanra nagyon nehéz idény vár.

Roman Dubeň meglepődött

Pozsony. „Nem kaptunk semmiféle meghívót, és nem is sejtettük, hogy szerződést kellene aláírnunk – nyilakozta a hírügynökségnek Roman Dubeň, a Slovan vezérigazgatója. – Mindnyájan meglepődtünk. Én délután Šesták esetének tárgyalásán a szövetség ülésén voltam. Jammer úr és jogászai hivatalosan még nem közölték, hogy lemondanak a Slovan megvásárlásáról.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?