„Illene túljutni a Dudelange-on”

A magyar csapatok közül elsőként a bajnoki címvédő, időközben névmódosításon átesett Vidi FC lép pályára, a fehérváriak ma vendégként a luxemburgi aranyérmes Dude-lange együttesével találkoz-nak a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében.A Vidi FC vezetőedzőjével, Marko Nikoliccsal a Nemzeti Sport k

A magyar csapatok közül elsőként a bajnoki címvédő, időközben névmódosításon átesett Vidi FC lép pályára, a fehérváriak ma vendégként a luxemburgi aranyérmes Dude-lange együttesével találkoz-nak a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A Vidi FC vezetőedzőjével, Marko Nikoliccsal a Nemzeti Sport készített hosszabb interjút, amelyben a szerb edző kitért a Bajnokok Ligája-szereplésre is:

„Büszke vagyok arra, hogy a magyar csapatok közül a Vidi méretik meg a Bajnokok Ligájában. Úgy vélem, megérdemelten jutottunk el idáig, ugyanakkor ez terhet is ró ránk: méltóképpen kell képviselnünk Magyarországot – mondta, majd konkrétan a Dudelange elleni mérkőzésről is ejtett pár szót. – Illene továbbjutni, persze, ám azt senki se feledje, hogy a Dudelange az elmúlt öt évben négyszer lett első a hazájában. Márpedig bajnokságot nyerni minden szinten nagy tett. Ha ellenfelünk a főtáblára nem is került még fel, rendszeresen szerepel a Bajnokok Ligája kvalifikációs szakaszában, nyilván megvan a kellő nemzetközi tapasztalata. Kemény csata elé nézünk, ettől függetlenül a célunk nem lehet más, mint a továbbjutás. Ehhez a legjobbat kell kihoznunk magunkból.”

A Vidi FC este 18:00-tól lép pályára Luxemburgban. A főtáblára kerüléshez négy párharcot kell megnyernie a székesfehérváriaknak.

(nso, mgy)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?