Hrabáč az újabb kiszemelt

Pozsony. Aki behatóbban figyeli a hazai játákosmozgást, biztosan tudja, milyen gyakran érkeznek a fővárosba erősítésnek kiszemelt futballisták a jelenleg II. ligás DAC keretéből. És jóformán mindig a Corgoň Ligában őszi első ligetiekhez. Évek óta több volt dunaszerdahelyi labdarúgó tűnt fel az Artmedia keretében.

Pozsony. Aki behatóbban figyeli a hazai játákosmozgást, biztosan tudja, milyen gyakran érkeznek a fővárosba erősítésnek kiszemelt futballisták a jelenleg II. ligás DAC keretéből. És jóformán mindig a Corgoň Ligában őszi első ligetiekhez. Évek óta több volt dunaszerdahelyi labdarúgó tűnt fel az Artmedia keretében. A jelenlegiből a Borbély Balázs csapatkapitány, Ján Ďurica, Straka Gábor és Suchánek László érkezett a Csallóközből, de egykoron Štefan Maixner is ott futballozott.

„Játékukkal igazolják, hogy megállják a helyüket az élvonalban, Borbély és Ďurica egyáltalán nem véletlenül került be a ligaválogatottba. Sajnos, Straka az őszszel makacs sérüléssel bajlódott, de remélem, tavasszal ismét számíthatunk rá. Várhatóan a télen is érkezik erősítés a DAC-ból, a 21 éves Igor Hrabač a kiszemeltünk” – árulta el lapunknak Petr Kašpar klubmenedzser, aki a sárga-kékeknél töltötte pályafutása legszebb időszakát. És még valami: Vladimír Weiss, a ligetiek vezetőedzője annak idején játékosként töltött két évadot a DAC-nál. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?