Hová tűnt a nagylégi gólkirály?

Nagylég/Csallóköztárnok. A dunaszerdahelyi területi bajnokság 29. fordulójának mérkőzéseire ma ismét egy időben kerül sor (17.30). A bacsfai fakó nagylégi vendégszereplése több érdekességet is hordoz magában.

Nagylég/Csallóköztárnok. A dunaszerdahelyi területi bajnokság 29. fordulójának mérkőzéseire ma ismét egy időben kerül sor (17.30). A bacsfai fakó nagylégi vendégszereplése több érdekességet is hordoz magában.

Tóth Barnabás, a hazaiak és egyben a pontvadászat gólgyárosa március végéig futószalagon termelte a találatokat (21 gól). Tíz hete azonban már nem találjuk nevét a gólszerzők között. Mi történt vele? Kérdésünkre Zdeno Jánoštól, a nagylégiek vezetőedzőjétől kaptunk választ. „Az elmúlt hetekben nagyon sok játékosom vált harcképtelenné sérülés vagy betegség miatt. Az utóbbinak vált áldozatává Barnabás is. Két hete nem is edzett, mivel sűrű munkaelfoglaltsága miatt teljesen kimerült, és legyengült a szervezete. Bízom benne, hogy azért számolhatok vele – árulta el Jánoš, majd hozzátette: – Támadó szellemben fogunk játszani, és győzelmet várunk.”

A bacsfai fakó, vagy ahogyan csallóközi berkekben ismert és használatos, a csallóköztárnoki csapat ezúttal kénytelen lesz nélkülözni játékosedzőjét, a kameruni származású Hubert Onduát. Tóth Imre csapatvezetőtől megtudtuk, hogy a színes bőrű sportember Párizsba utazott, ahol a családtagokkal találkozik. „Maszszív védekezésre szeretnénk alapozni, amiből az ellentámadásainkat építenénk. Egy pontért utazunk Nagylégre – adta közre a célokat Tóth, az ideiglenes tréner, majd elárulta: – A területi szövetségre eljuttatott kérvényünkben névváltoztatást igényelünk. De csak abban az esetben, ha a klubot ebből kifolyólag semmiféle hátrány sem fogja érni.” (kb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

6. Lehnice 27 11 8 8 52:40 41

13. Báč B 27 7 6 14 44:59 27

Őszi eredmény

Báč B–Lehnice 1:2 (0:0), g.: Strapek (70.), ill. Tóth (62., 82.).

Tippünk

2:1-es hazai győzelem kerül a jegyzőkönyvbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?