Horror a stadionban

Madrid. Máskor akár a spanyol lapok címlapjára is kerülhetne a harmadosztályú Gimnastic labdarúgócsapata, amely a Spanyol Kupa első fordulójában az élvonalbeli Bilbaót búcsúztatta, azonban a keddi játéknap sajnos nem a futballról szólt.

Madrid. Máskor akár a spanyol lapok címlapjára is kerülhetne a harmadosztályú Gimnastic labdarúgócsapata, amely a Spanyol Kupa első fordulójában az élvonalbeli Bilbaót búcsúztatta, azonban a keddi játéknap sajnos nem a futballról szólt. A Valencia castelloni vendégjátéka félbeszakadt, miután a játékvezetőt a hazai drukkerek fejbe dobták. A Depor sikerét a Compostela-hívők nem bírták elviselni, a rendbontás egy vendégszurkoló életébe került. .

A Real Madrid, a Barcelona és a La Coruna továbbjutott, igaz, csak a királyi gárda mondhatja el magáról azt, hogy könnyedén. A fővárosiak a harmadosztályú San Sebastian de los Reyes otthonában Raúl, Portillo és Cambiasso találataival simán nyertek 3:0-ra. A másik két sztáralakulat viszont szenvedett ugyancsak harmadosztályú ellenfelének otthonában: a Depor csak Tristan 82. percben szerzett találatával verte a Compostelát, míg a Barca-szurkolóknak 83 percet kellett várniuk Ronaldinho góljára a Gramanet elleni összecsapáson. Ami még szörnyűbb: nem maradt következmény nélkül a Deportivo sikere sem. A találkozó alatt a két szurkolótábor ugyanis összecsapott egymással, ennek következtében egy 31 éves, kétgyermekes vendégdrukker olyan súlyos fej- és májsérülést szenvedett, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség megkezdte a vizsgálatot, az AS című sportnapilap pedig „Horror” főcímmel jelent meg, jelezve s sportvilág megdöbbenését.

Eredmények: Castellon (III. ligás)–Valencia 1:1-nél félbeszakadt, Gimnastic– Bilbao 2:1, Alicante (II.) –Villarreal 1:2, Compostela (III.)– La Coruna 0:1 San Sebastian de los Reyes (III.)–Real Madrid 0:3, Gramanet (III.)–FC Barcelona 0:1. (o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?