Hétvégi fociszeletek: Veľký Horeš–Borša (5. liga, KESZ, zempléni csoport)

<p>A hagyományokhoz híven ezúttal is Tiszacsernőn fogadják holnap (17.00) a vendéglátóként még veretlen nagygéresiek (2.) az utóbbi időben magukra talált borsiakat (7.). A járási rangadó egyértelmű esélyesei a nagygéresiek.</p>

Brezina Sándor nagygéresi klubmenedzser:

Célkitűzésünknek megfelelően továbbra is a felkerülésért harcolunk, így számunkra holnap is csak a győzelem számít elfogadható eredménynek. Tizenkilenc tagú keretünk kiváló képességű labdarúgókból tevődik össze, így nem okozhat különösebb gondot a sérült Száraz Adrián, Szűcs Tamás és Varga Vince megfelelő pótlása.

Nagy Mihály borsi klubmenedzser:

Az öt héttel ezelőtti súlyos csicseri vereségünk után végre magukba szálltak a fiúk, és azóta nem találtak legyőzőre. Mindemellett nem lesz könnyű következő ellenfelünk megszorongatása, ráadásul Varga Patrik és Nagy Mihály sérülés, Hajdú Dániel pedig eltiltás miatt nem állhat az edző rendelkezésére. Szoros eredményt várok védenceimtől.

Őszi eredmény: Borša–Veľký Horeš 0:1

Tippünk – 3:1

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?