Hengereltek a vendégek

Debrecen. Váratlan vereséget szenvedett a magyar válogatott a debreceni barátságos mérkőzésen. A vendégek minden tekintetben felülmúlták a gyenge játékot nyújtó Gellei-legénységet.
MAGYARORSZÁG–FEHÉROROSZORSZÁG 2:5 (1:4). Gólszerzők: Kenesei (14.), Fehér M. (86 – 11-esből) illetve Gleb (22.), Kutuzov (29., 33.

Debrecen. Váratlan vereséget szenvedett a magyar válogatott a debreceni barátságos mérkőzésen. A vendégek minden tekintetben felülmúlták a gyenge játékot nyújtó Gellei-legénységet.

MAGYARORSZÁG–FEHÉROROSZORSZÁG 2:5 (1:4). Gólszerzők: Kenesei (14.), Fehér M. (86 – 11-esből) illetve Gleb (22.), Kutuzov (29., 33.), Hackevics (44.), Kacsuro (75.). Játékvezető:Salomir (román), 8000 néző. MAGYARORSZÁG: Király (46. Babos)–Bodnár (46. Fehér Cs.), Kuttor, Juhár, Mátyus (46. Füzi)–Kabát (46. Böőr), Lisztes, Gyepes (41. Tóth N.) Dárdai–Kenesei (46. Fehér M.), Gera (73. Korolovszky). FEHÉROROSZORSZÁG: Tumilovics–Lukvics, Osztrovszkij, Sztanjuk–Kulcsij, Gleb, Romascsenko (46. Kacsuro), Gurenko, Belkevics–Kutuzov, Hackevics. A 14. percben vezetést szerzett a magyar együttes: Lisztes indította a jobb szélen Bodnárt, aki középre adott, és Kenesei 5 m-ről, a kapust megelőzve fejelt a hálóba. A félidő közepén Kutuzov a jobb oldalon megindult, majd a kapuval szemben egyedül álló Glebhez továbbított, aki 10 m-ről egyenlített. Nem sokkal később Hackevics tört be a 16-osra, laposan Kutuzovhoz játszott, és a csatár 7 m-ről a jobb alsó sarokba gurított. Majd Kulcsij ugratta ki Kutuzovot, aki egyedül vezethette Királyra a labdát és 12 m-ről kilőtte a bal alsó sarkot. A 44. percben a vendégek tetszetős támadás végén már Gleb lövéséből is gólt szerezhettek volna, de ezt még Király bravúrral hárította, a kipattanót azonban Hackevics a kapu jobb oldalába lőtte. Fordulást követően újabb gólt szereztek a vendégek, s csupán röviddel a befejezés előtt tizenegyesből szépített magyar együttes. A magyarok vezetőgólja után a fehéroroszok átvették a játék irányítását és magabiztos játékkal fordítottak, szinte tetszés szerint érve el találataikat.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: Macedónia–Finnország 1:0 (1:0), Jugoszlávia–Litvánia 4:1 (2:1), Japán–Costa Rica 1:1 (0:0), Lengyelország–Románia 1:2 (0:2).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?