Hazai fölény a ringben

Komárom. Hároméves kihagyás után újra beindult a bajnokság az ökölvívó Extraligában. Igaz, csak négy csapat (Komárom, Nyitra, Máriatölgyes és Varranó) képes rá, hogy szorítóba állíthassa élvonalbeli versenyzőit.

Komárom. Hároméves kihagyás után újra beindult a bajnokság az ökölvívó Extraligában. Igaz, csak négy csapat (Komárom, Nyitra, Máriatölgyes és Varranó) képes rá, hogy szorítóba állíthassa élvonalbeli versenyzőit. A boksz iránti „éhség” biztos jele volt a szombati komáromi találkozó is, ahol a sportcsarnok nézőterét zsúfolásig megtöltötték a szurkolók, akik végül is fölényes hazai győzelemnek örülhettek.

Az 54 kilogramos súlycsoportban az ellenfél nem tudott versenyzőt kiállítani, öt találkozón döntő fölény miatt korábban véget értek az összecsapások, egy pontozásos győzelmet komáromi, egyet pedig varannói ökölvívónak ítéltek oda a bírók. A magas pontkülönbségű győzelem is azt mutatja: a Duna-parti városban él az ökölvívás.

A komáromi szurkolóknak a bajnoki találkozó után a rendezők tartogattak egy meglepetést is. A Probox Slovakia támogatásával egy profimérkőzésre került sor, ahol a 67 kilogramos súlycsoportban öklöző Sárközi János második alkalommal mutatkozott be a profiringben. Ellenfele a magyarországi Tóth Csaba volt. A komáromi fiú pontozással megérdemelten győzött 40:33 arányban. (kg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?