Handzuš verekedett

New York. Brett Hull, az NHL-ben szereplő Detroit Red Wings hokisa a Los Angeles Kings ellen szerzett hosszabbításos góljával pályafutása 732. találatát érte el, ezzel a harmadik helyre jött fel a liga gólszerzőinek örökranglistáján.

New York. Brett Hull, az NHL-ben szereplő Detroit Red Wings hokisa a Los Angeles Kings ellen szerzett hosszabbításos góljával pályafutása 732. találatát érte el, ezzel a harmadik helyre jött fel a liga gólszerzőinek örökranglistáján. A 39 éves csatár Marcel Dionne-nal cserélt helyet a rangsorban, amelyen már csak két legenda, Gordie Howe (801 gól) és Wayne Gretzky (894) előzi meg. Hull 2000 októberében – még a Dallas Stars színeiben – 611. találatával a sportági Hírességek Csarnokában helyet kapó édesapja, Bobby Hull elé került.

Ritka jelenség tanúi voltak a nézők a montreali jégen, ahol a harmadik harmadban Michal Handzuš (Philadelphia) összeverekedett a hazaiak hátvédével, Michael Komisarekkel. A szlovák válogatott csatár ötperces büntetést kapott szokatlan kirobbanásáért.

Eredmények: BOSTON–OTTAWA 2:2 (0:1, 2:1, 0:0 – 0:0), g.: McGillis (24.), Murray (27.), ill. Varaďa (3.), Redden (37., Hossa).

DETROIT–LOS ANGELES 3:2 (2:0, 0:0, 0:2 – 1:0), g.: Shanahan (3.), Dacjuk (7.), Hull (62.), ill. Cammalleri (51.), Straka (58.).

MONTREAL–PHILADELPHIA 2:3 (0:0, 1:0, 1:3), g.: Zedník (38.), Dagenais (51.), ill. Johnsson (43.), Ragnarsson (57.), LeClair (59., Somík).

COLORADO–WASHINGTON 4:1 (2:0, 0:0, 2:1), g.: Selänne (6.), Blake (12.), Nyikolisin (58.), Tanguay (60.), ill. Goncsar (42.).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?