Futsalban edződtek a legjobbak

Az ifjoncok futsalbemutatót tartottak a rutinosabb labdarúgóknak a nyárasdi sportcsarnokban. A seregszemle különdíjasainak mindegyike – remélhetőleg – még csak felnőtt-pályafutása kezdetén tart.
A gólkirályi cím a kupagyőztes táborába vándorolt.

Az ifjoncok futsalbemutatót tartottak a rutinosabb labdarúgóknak a nyárasdi sportcsarnokban. A seregszemle különdíjasainak mindegyike – remélhetőleg – még csak felnőtt-pályafutása kezdetén tart.

A gólkirályi cím a kupagyőztes táborába vándorolt. A pimaszul fiatal, mindössze 18 éves Varga László öt találatával érdemelte ki ezt az elismerést. Külön kiemelendő, hogy csallóközcsütörtöki éktársával, a szintén 18 esztendős Hromada Lászlóval (4 találat) volt versenyfutásban az elsőségért. „A barátokkal néha lejárunk a tornaterembe játszani, de egyáltalán nem készültünk erre a megmérettetésre. Már 16 éves koromtól a felnőtt csapat tagja vagyok. Másfél évig hátvéd voltam, az utolsó négy bajnoki mérkőzésen azonban az edző a támadósorba vezényelt” – mesélte mosolyogva Varga Laci. Vajon hányszor köszönt be az említett négy bajnoki során? Háromszor. Nem rossz arány…

A torna legjobb játékosának Csóka Jánost, az őszi első ekecs–apácaszakállasi együttes jobboldali középpályását választották. „Örülök az elismerésnek, próbáltam a legjobb formámat mutatni. Sajnálom, hogy nem sikerült kiharcolni az elsőséget, de nem ez volt a fő célunk. Teremben is nagyon jól érzem magam, mivel a komáromi futsal-bajnokság egyik csapatában is érdekelt vagyok” – értékelte produkcióját a 23 éves alistáli születésű Csóka János, aki mellesleg idén szeretne lediplomázni a Budapesti Corvinus Egyetem Komáromba kihelyezett tagozatának pénzügyi szakán.

A végére maradt a teremtorna kuriózuma, a nagymagyariak gólerős(!) hálóőre, ifjabb Kunyi István, aki a 2006/2007-es bajnoki idény legjobb kapusa címe után egy újabbat is bezsebelt. „Ez már a harmadik futsalelismerésem. Pár évvel ezelőtt, mikor az ŠKP Devín játékosa voltam, az ifjúsági, majd a felnőtt csapat hálóőreként is a legjobbnak választottak. Örülök, hogy jól ment a védés, hogy volt két jól eltalált lövésem, és köszönet a fiúknak, hogy a védelem is jól muzsikált” – nyilatkozta a 24 esztendősen már edzői képesítéssel rendelkező Kunyi István, aki a dévényi ŠKP felnőtt csapatában két idényt védett a második legmagasabb szlovák vonalban. (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?