Fukarkodtak a vendéglátók

Pozsony. A vasárnap esti, Kassán és Pozsonyban is négyórás drámát hozó párharcok után tegnap ismét jégre léptek a csapatok a Jégkorong ST Extraliga rájátszásában.

Arne Kroták öröme Frühauf 97. percben lőtt gólja után. A kassaiak a rájátszás első mérkőzésén csak a második hosszabbítás végén szerezték a győztes gólt a Žilina ellen.ČTK-felvételEddig egyetlen vendéggyőzelem sem született a rájátszásban, az esélyesebb csapatok mindkét hazai mérkőzésüket megnyerték. Vasárnap este a Slovan és a HC Košice együttese is csak a 97. percben szerezte meg a győzelmet, tegnap azonban már nem volt szükség hosszabbításra, a két hazai csapat egyaránt 3:1-re győzött. Eredmények: KOŠICE–ŽILINA 3:1 (0:1, 2:0, 1:0), gólszerzők: Kroták (23.), Kledrowetz (30.), Kmiť (60.), ill. Mucha (11.); 2000 néző (teltház). Ezúttal is kiegyenlített meccset láthattak a nézők Kassán, ahol a tavalyi döntős HC Košice a zsolnaiakat fogadta. A vendégek jobban kezdték a találkozót, de előnyük csak a 23. percig tartott. A négy győzelemig tartó párharc állása: 2:0.

SLOVAN–SKALICA 3:1 (1:0, 0:0, 2:1), gólszerzők: Vlk (12.), Pavličko (57.), Jánoš (58.), ill: Kolár (52.); 5900 néző. A négy győzelemig tartó párharc állása: 2:0.

Mai műsor, 17.00: Liptovský Mikuláš–Zvolen (az állás: 0:2), Poprad–Dukla Trenčín (0:2). (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?