Folytatódó sikersorozat

Budapest. Nem egészen három héten belül lejátszotta és megnyerte hetedik mérkőzését is a magyar válogatott a vízilabda Világligában: ezúttal a Margitszigeten az oroszok szenvedtek vereséget.
MAGYARORSZÁG – OROSZORSZÁG 10:6 (4:1, 2:0, 2:3, 2:2). Legeredményesebbek: Benedek 3, Biros 2, Molnár 2, ill. Sztratan 2.

Budapest. Nem egészen három héten belül lejátszotta és megnyerte hetedik mérkőzését is a magyar válogatott a vízilabda Világligában: ezúttal a Margitszigeten az oroszok szenvedtek vereséget.

MAGYARORSZÁG – OROSZORSZÁG 10:6 (4:1, 2:0, 2:3, 2:2). Legeredményesebbek: Benedek 3, Biros 2, Molnár 2, ill. Sztratan 2. Annyiban különbözött ez a találkozó minden korábbitól, hogy a magyarok óriási lendülettel és szép gólokkal kezdtek, s három és fél perc alatt 3:0-ás előnyt szereztek. A folytatásban sem változott a játék képe, a vendégeknek csak 4 m-esből sikerült szépíteniük, miközben Kemény Dénes legénysége a 3. játékrész elejére 7:1-re elhúzott. Ezt követően ugyan némileg feltámadt az orosz együttes, 8:4-gyel kezdődött a befejező 9 perc, de a vége ennek ellenére megnyugtató, magabiztos győzelem lett.

Örömteli, hogy már a mérkőzés elején jól játszottunk. Szép gólokat lőttünk és volt egy-két bravúros labdaszerzésünk is. Tulajdonképpen mindenkinek a teljesítményével elégedett vagyok. A végére egy kissé elfáradtunk, de tartani tudtuk az előnyt – mondta Kemény Dénes szövetségi kapitány.

A B-csoport állása: 1. Magyarország 21 pont/7 mérkőzés; 2. Oroszország 13/7; 3. Egyesült Államok 10/6; 4. Horvátország 8/6.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?