Feszült helyzet Kassán

Kassa/Pozsony. Mint arról tegnapi számunkban hírt adtunk, nem utazott el Privigyére a kassai 1.FC labdarúgócsapata a II. liga hétvégi fordulójának mérkőzésére. Tegnap a klubvezetés is reagált a játékosok bojkottjára. „Beszéltünk Saparáékkal, próbáltuk megmagyarázni nekik, hogy az ilyen bojkottal csak maguknak ártanak.

Kassa/Pozsony. Mint arról tegnapi számunkban hírt adtunk, nem utazott el Privigyére a kassai 1.FC labdarúgócsapata a II. liga hétvégi fordulójának mérkőzésére. Tegnap a klubvezetés is reagált a játékosok bojkottjára. „Beszéltünk Saparáékkal, próbáltuk megmagyarázni nekik, hogy az ilyen bojkottal csak maguknak ártanak. De nem változtattak a hozzáállásukon, pedig ez a lépés negatív kihatással lehet az esetleges szponzorokra is. – nyilatkozta Aurel Varga, az 1.FC Košice sportigazgatója. – Mert azt, hogy nem utaznak el négyen-öten, akiknek valóban tartozunk, még érthető lenne. De hogy nem akarnak elutazni azok a fiatal játékosok sem, akikkel csak nyár végén kötöttünk szerző-dést, ez érthetetlen számomra. A helyzetet valahogy mindenképpen rendezni kell, egyelőre azonban semmilyen megoldásról nem számolhatok be.” A klubvezetésnek ma kell találkoznia a csapatkapitánnyal, Marek Saparával, aki szeptember végén fejezi be kötelező katonai szolgálatát. A tehetséges futballistát nyáron a Baník Ostrava tesztelte, de több élvonalbeli csapat is érdeklődött iránta. A játékos szerint a legkomolyabb kérőnek a Petržalka mutatkozik. (t, s, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?