Fernyák István válogatott birkózót

Miért nem indul a májusi, rigai Európa-bajnokságon?
Sajnos, az év eleje óta szinte állandóan sérüléssel és betegséggel bajlódom. Januárban a Magas-Tátrában edzőtáboroztunk, s eltört a bokacsontom. ĺgy az országos szabadfogású bajnokságot begipszelt lábbal csak a lelátóról figyelhettem.

Miért nem indul a májusi, rigai Európa-bajnokságon?

Sajnos, az év eleje óta szinte állandóan sérüléssel és betegséggel bajlódom. Januárban a Magas-Tátrában edzőtáboroztunk, s eltört a bokacsontom. ĺgy az országos szabadfogású bajnokságot begipszelt lábbal csak a lelátóról figyelhettem. A hónap elején Lengyelországban versenyeztem, elég jól ment a birkózás, simán jutottam a döntőbe. Ott azonban meglátszott a kényszerpihenő, két perc után elfáradtam, s orosz ellenfelem könnyen nyert. Két hete influenzával küszködöm, mivel nem vagyok tökéletesen felkészülve, úgy döntöttem, hogy nem utazok a soron következő fehéroroszországi viadalra, s valószínűleg a májusi, rigai Európa-bajnokságot is kihagyom. Hiszen annak nincs értelme, hogy csak a szenvedjek a szőnyegen. Már mostantól minden erőmmel a szeptemberi minszki világbajnokságra összpontosítok, ugyanis az első tíz helyezett biztosítja helyét az athéni olimpián. Ha ott nem sikerülne kivívnom az ötkarikás részvétel jogát, akkor még két selejtezőn javíthatok. Egyébként huszonkilenc évesen egyre többet kell fogyasztanom a 66 kilósok közé, átlagsúlyom 74 kg, ebből a versenyek előtt mindig legalább nyolcat kell leadnom. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?