FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG

Velenje/Ljubljana. Biztos résztvevője a középdöntőnek a magyar férfi kézilabda-válogatott a szlovéniai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.

Velenje/Ljubljana. Biztos résztvevője a középdöntőnek a magyar férfi kézilabda-válogatott a szlovéniai férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A magyar csapat, amely a C csoport első meccsén Csehországot (30:25), pénteken pedig Izlandot (32:29) győzte le, tegnap a házigazda szlovén válogatottal találkozott – a mérkőzés lapzártánk után ért véget.

Az európai szövetség (EHF) fegyelmi bizottsága és bírósága is elutasította a spanyol férfi kézilabda-válogatott pénteki óvását, ezzel jóváhagyta a szlovéniai kontinensbajnokság első fordulójában játszott, Horvátország elleni mérkőzés végeredményét. A horvátok 30:29-re nyertek a spanyolok ellen, ám a győztes találatot szinte a találkozó végét jelző dudaszóval egy időben – a spanyolok szerint az után – lőtte Ivan Balic. Az EHF az ítéletek után lezártnak tekinti az ügyet. A világbajnok horvátok Dánia legyőzése után tegnap csak döntetleneztek Portugáliával.

Ukrajna csapata befejezte szereplését az Európa-bajnokságon, miután utolsó csoportmérkőzésén is kikapott.

Eredmények:

A-csoport: Oroszország–Ukrajna 29:27 (17:12); Svédország–Svájc 36:24 (17:12); Svájc–Ukrajna 25:22 (13:12), Oroszország–Svédország 30:27,

B-csoport: Horvátország–Dánia 26:25 (14:12); Spanyolország– Portugália 33:27 (19:12), Portugália–Horvátország 32:32.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?